Efter Nicollette Sheridan – Frida är Nicklas Söderbloms flickvän

Han blev känd som Nicollette Sheridans pojkvän och var med i Robinson 2018. Nu har Nicklas Söderblom funnit kärleken igen i Frida Mardell.

Den personlige tränaren Nicklas ”Nick” Söderblom, 54, var med i Robinson 2018, men svenske hunken blev först känd redan hösten 2004 då han inledde ett förhållande med Desperate Housewives-vampen Nicollette Sheridan, 55. Men Nick tröttnade snart på sin kända flickväns divalater, hysteriska utbrott och det ytliga livet i Hollywood. Då hon var otrogen kände han att måttet var rågat, dumpade Nicolette och skrev en bok om vilken jobbig människa hon var.

– Hon är inte normal. Allt ska kretsa kring henne och om någon har en annan uppfattning blir det ett jäkla liv. Det var ofta fruktansvärt att leva med Nicollette, berättade Nicklas för Hänt.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Han blev istället kär i den schweiziska modellen Barbara Kimpel, 39, i slutet av 2005 och flyttade efter 20 år i Malibu, Kalifornien, hem till henne i Schweiz. De var ihop under ett par år samtidigt som Nicklas försökte få fart på en karriär som skådis, vilket inte alls funkade som han hade tänkt sig, och när han flyttade hem till Sverige stannade Barbara kvar i Schweiz.

Förhållandet rann ut i sanden i slutet av 2009. Istället träffade Nick tävlingsryttaren Malin Nygren, 34, som han köpte en hästgård utanför Ängelholm och skaffade dottern Annabelle, 7, med.

– Man måste föröka sig. Annars känns det som om man har misslyckats, förklarade Nick för Hänt.

Han passade samtidigt på att angående köpet av gården inflika:

– Jag är lite av en svensk cowboy. Jag rider westernstil.

Kär och lycklig igen med Frida

Sedan ett par år tillbaka är det slut med Malin och numera bor Nicklas på en gård i Kungsbacka utanför Göteborg. Han jobbar både som föreläsare och som ambassadör åt företaget Forever Living och nu avslöjar han för Hänt att han sedan ungefär ett år tillbaka har en ny kärlek i sitt liv, sambon Frida Mardell, 24.

– Vi träffades på ett event där jag föreläste för ett år sedan och det var som på film, kärlek vid första ögonkastet, berättar Nick för Hänt.

Han fortsätter:

– Jag är jättelycklig, eller snarare, vi är jättelyckliga tillsammans.

LÄS MER: Efter språkbråket i Robinson – Nicklas Söderblom om grova dödshotet

LÄS MER: Tårarna efter storbråket i Robinson: ”Helt för jävligt”

FOTO: TT, Instagram