Tittarna mållösa efter Melissa Lunds framträdande i Idol 2020

Igår uppträdde Melissa Lund i Idol med låten Runnin av Beyonce.
Nu hyllar tittarna den unga talangen efter hennes berörande framträdande.
”Bästa jag någonsin hört”, skriver en tittare.

Hösten är kommen och programmet där fyra jurymedlemmar åker genom hela landet för att hitta stora talanger är igång. Vi pratar såklart om den populära musiktävlingen Idol, och i årets jury ser vi de numera erfarna Nikki Amini, Kishti Tomita, Anders Bagge och Alexander Kronlund. Just nu har de kommit en bra bit på vägen i jakten efter nästa stjärnskott, och  med tanke på vilka artister som tagits fram under tidigare säsonger finns det inga tvivel om att de kommer lyckas även i år.

Ikväll är det dags för kvalfinal och under veckan som varit har årets deltagare kämpat för att få tillhöra de lyckliga som ska få stå på scen under kvällens tävling. Hela veckan har tjejerna och killarna tävlat var för sig, och i onsdags var det Herman Silow, Edvin Hakimzadeh, Simon Karlsson, Mattias Nederman och Caspar Camitz som krigade om de ärofyllda platserna. Tyvärr var det bara två som fick gå vidare till nästa steg i tävlingen, och efter att tittarna fått rösta stod det klart att det skulle bli Simon och Caspar.

Igår var det tjejernas tur att gå upp på scen och prestera, och under kvällen var det Paulina Pancenkov, Melissa Lund, Tess Gustafsson, Maya Arctaedius, Tara Naderpour och Ella Hedström som tävlade mot varandra. Och precis som för killarna var det bara två som kunde knipa platserna till kvalfinalen, vilket tillslut blev Maya och Tess.

Tittarnas starka ord till Melissa

Men trots att Melissas kväll inte slutade som hon själv hade hoppats på var det flera av tittarna som var djupt imponerande av hennes framträdande. Iklädd en ljusblå långklänning uppträdde hon med Beyonces låt Runnin, och i kommentarsfältet på Idols Instagram kunde man se många som njöt av att lyssna på hennes ljuva stämma.

“DET BÄSTA JAG NÅGONSIN HÖRT”, skrev en tittare exalterat.

”Bästa ikväll”, skrev en annan.

Och det är många som håller med.

”Åh en till rysare. Hennes framträdande var redan klart för mina skogspromenader eller härliga kvällar. Så känslosamt och fint.”

Och även juryn var imponerande av hennes insats.

– Jag är en sucker för countrytonen som du har, och det är att du har en så passionerad ton och den leverera du jättebra, sa Anders.

– Alldeles förtvivlat bedårande. Det var fint, sa sedan Alexander.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot Kishti Tomita i Idol 2020

LÄS OCKSÅ: Kevin Borg försvann efter Idol 2008 – så lever han idag

FOTO: TV4