ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas hårda kritik mot Bingolotto: ”Förskräckligt störande”

03 okt, 2022 
André Färnsveden
Lotta Engberg.
Under söndagens sändes ännu ett avsnitt av Bingolotto.
Men en detalj i programmet fick tittarna att rasa.
”Hörde knappt vad Lotta Engberg sa”, skriver en person.
Annons
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Under hösten sänds Bingolotto varje söndag på TV4. Men det verkar som att programmet står inför en del förändringar. Nästa säsong kommer nämligen Bingolotto att byta både kanal och dag.

Förändring innebär att programmet istället kommer att sändas lördagar på Sjuan, istället för söndagar på TV4, däremot förblir tiden 18:00 till 20:00.

Efter avslöjandet om förändring var det flera tittare som ställde sig kritiska till beslutet, och nu verkar de reagera starkt över ännu en detalj.

Lotta Engbergs första ord om framtiden i Bingolotto

Men även om följarna till programmet blev upprörda efter avslöjandet om den stora förändringen, är produktionen nöjda över det beslutet de har tagit. Det kommer nämligen att bli Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, som får fortsatt förtroende att leda programmet och i ett pressmeddelande berättar Lotta om lyckan över förändringen.

Annons

– Jag och Stefan är så taggade på detta. Känns som vi ska få förfesta med svenska folket med mer bingospel och mer tid att lära känna våra gäster. Helt enkelt ett längre partaj, säger Lotta om förändringarna i ett pressmeddelande.

Hänt når Stefan Odelberg och även han ser fram emot programmets nya schema.

Jag tycker att det skall bli jättespännande. Det blir också häftigt för mig att köra lördagsunderhållning. Jag älskar ju att hitta på saker med gästerna och publiken och tack vare den nya sändningstiden och kanalen så har vi massor av mer tid i programmet”, skriver Stefan till Hänt.

Bingolotto kritiseras av tittarna

Varje vecka kommer välkomnar Lotta gäster till programmet, och söndagens program var inget undantag. Både den omtyckta artisten Tomas Di Leva och Caspar Camitz, känd från Idol-säsongen 2020 bjöd på musik.

Annons

Men det fanns en detalj som tittarna reagerade starkt på. Det spelas nämligen musik när personer ringer in under dragningarna i programmet, och flera reagerade på att musiken var alldeles för hög.

Finns det ingen ljudtekniker på Bingolotto? Bakgrundsljudet är helt förskräckligt störande och överröstar inringare. Överröstar till och med Lotta Engberg och det är inte det lättaste”, skriver en person.

”Hej, varför spelar ni så hög musik vid dragning när folk ringer in? Hörde knappt vad Lotta Engberg sa”, skriver en annan.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons