Nu avslöjas Lotta Engbergs framtid i Bingolotto – efter totaländringen

Lotta Engberg och Stefan Odelberg

Det blir många förändringar inför den kommande säsongen av Bingolotto.
Men hur ser framtiden egentligen ut för Lotta Engberg och Stefan Odelberg? Nu bekräftas beslutet inför programledarnas framtid.
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”
0:35

Efter reklamen: Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

(0:35)

Slå på ljud

Nästa säsong av Bingolotto står inför stora förändringar. Det var i söndags som det blev känt att programmet byter både sändningsdag och sändningskanal.

Inför nästa säsong kommer Bingolotto nämligen att sändas lördagar på Sjuan istället för söndagar på TV4. Programmet kommer däremot att fortsätta med sändningstiderna mellan 18:00 och 20:00. Det kommer dock inte att vara en halvtimmes paus för TV4-nyheterna som sänds klockan 19:00.

Lotta Engbergs första ord om framtiden i Bingolotto

Efter att nyheten om ändringarna offentliggjorts har tittarna uttryckt sina åsikter om beslutet. Det visade sig snabbt att tittarna var något skeptiska till det hela och riktade massiv kritik.

Bingolotto-produktionen verkar däremot nöjda med sitt beslut. Men vad innebär detta för programledarna Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48. Ny sändningsdag, ny kanal men glädjande nog är det inte nya programledare.

– Jag och Stefan är så taggade på detta. Känns som vi ska få förfesta med svenska folket med mer bingospel och mer tid att lära känna våra gäster. Helt enkelt ett längre partaj, säger Lotta om förändringarna i ett pressmeddelande.

Beslutet för Lotta och Stefans framtid i programmet

I ett meddelande till Hänt bekräftar även Bingolottos pressansvarige John Sarafian att både Stefan och Lotta blir kvar inför den kommande säsongen.

”Betyder att de båda blir kvar”, skriver John och hänvisar till Lottas uttalande.

När Hänt når Stefan Odelberg berättar han om sina känslor över det som komma skall.

”Jag tycker att det skall bli jättespännande. Det blir också häftigt för mig att köra lördagsunderhållning. Jag älskar ju att hitta på saker med gästerna och publiken och tack vare den nya sändningstiden och kanalen så har vi massor av mer tid i programmet. Detta innebär mer inspelningar på stan, längre livesamtal med inringare, fler låtar och mer blandad underhållning i programmet. Jättekul! Och de stora sändningarna stannar ju i Fyran så nu får man båda delarna. Fler vinstchanser också!”.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN