Tittarna jublar efter festbilden på stjärnorna i SVT

Pingislegendaren Jan-Ove Waldner och före detta fotbollsproffset Tomas Brolin har inte gjort sig kända för att spotta i glaset de senaste 20 åren. Under gårdagens Idrottsgala stod de för galans roligaste festscen.

 

Det finns olika sätt att fördriva tid på en gala. Speciellt på Idrottsgalan som ser, om vi ska vara ärliga, rätt likadan ut – år in och år ut. Antingen tar man det (hyfsat) lugnt och lyssnar i godan ro på vinnartalen, eller så tar man tillfället i akt att förlänga helgen med en blöt måndag.

Ett par bästisar som vet hur man festar och har kul i varandras sällskap är den närmast utomjordiska bollbegåvningen, gamla OS-guldmedaljören i bordtennis Jan-Ove Waldner, 52, och VM 94-fotbollshjälten Tomas Brolin, 48 De båda har, genom åren, ofta synts ute tillsammans i Stockholm krogmiljöer och i går fastnade de på bild när J-O ser ut att insistera på att ”Brollan” ska ta ett glas vin till. Förmodligen, och med största sannolikhet, var det inte kvällens första glas med tanke på de tre öppnade (och urdruckna?) flaskorna framför kompisparet.

En lite lurig och full i fan-ig Brolin nekar Waldners utsträckta vinglas och gör en karismatisk ”no no”-rörelse med vänsterhanden, till en minst sagt förvånad Waldner.

Klippet från Idrottsgalan finns att beskåda nedan, och har i nuläget närmre 3 000 gillarmarkeringar, över 950 retweets och en drös kommentarer. Och folk verkar tycka partyvännernas Idrottsgalan-drickande är väldigt, väldigt roligt.

”Hedrar ändå Brolin på något sätt att han säger nej som Beyoncé skulle gjort”, skriver en.

”Man vet ju hur det kommer låta på mcdonalds vid halv 4 i natt”, skriver en annan, medan en tredje kommenterade en annan ex-idrottsmästare med dokumenterad festprissebakgrund som också satt vid bordet.

”Fick han inte med sig Frank Andersson? Var väl och fiskade där också.”.

J-O Waldner med vänner när han fyllde 50 år 2015.

J-O och ”Brollan” lirar golf på Kungsängens golfbana.

J-O Waldner och Tomas Brolin out and about.

LÄS OCKSÅ: J-O Waldner om missbruket: ”Spelade för 20-30 000 per dag”

LÄS OCKSÅ: Frank Andersson tvingas hoppa av ”Superstars”; – ersätts av fotbollslegendaren

Foto: SVT, IBL

SENASTE NYTT!