TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Frank Andersson tvingas hoppa av "Superstars" – ersätts av fotbollslegendaren

16 okt, 2017 
AvHanna Svärd
Frank Andersson hoppar av Kanal 5:s "Superstars" efter att ha fått lunginflammation. Nu ersätts han av fotbollslegendaren Stefan Schwarz.
Annons

Brottaren Frank Andersson, 61, skulle ha tävlat i höstens säsong av programmet “Superstars” på Kanal 5, men tvingas nu hoppa av efter att ha drabbats av lunginflammation, skriver Expressen.

Han blir nu ersatt av fotbollslegendaren Stefan Schwarz, 48, mittfältare under fotbolls-VM 1994.

– Jag fick frågan förra tisdagen. Det blev väldigt snabba turer men det löste sig så bra som möjligt. In i hetluften direkt, säger Stefan Schwarz till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och den förre fotbollsspelaren verkar nöjd med att ha tagit platsen som Anderssons ersättare, då han snabbt kommit in i gänget.

– Det är ett konceptet med programmet som jag gillar, med fantastiska deltagare. Jag ser fram emot umgänget och att se vad de andra gör i det dagliga livet. Vi trivs jättebra tillsammans och har haft fantastiska dagar, säger han.

Annons

Schwarz har på senaste tiden legat i hårdträning och i september la han upp ett Instagram-inlägg där han visade upp nya superkroppen efter att ha gått ner 21 kilo.

Och än verkar han hålla sig i form då han fortsatt pratar positivt om viktnedgången, trots att åldern börjar ta ut sin rätt på vissa kroppsdelar.

– Tyvärr kan jag inte springa eftersom jag inte har något brosk i knät. Men jag har kommit ner i ganska bra vikt och känner mig bra. Man börjar komma upp i åren, då är det viktigt att ta tag i sin hälsa. Det känns som att det är på rätt väg, verkligen, säger han till Expressen.

Foto: IBL, Instagram

Annons