TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

5 månader efter skilsmässan – Frank Andersson förlovad med 26 år yngre kärleken

19 jul, 2017 
Malin Ljung
För fem månader sedan var Frank Andersson och Jeanette Anderssons skilsmässa ett faktum. Nu har han träffat kärleken igen i 26 år yngre Gabrielle – och de har redan förlovat sig.
Annons

Efter en tuff start på året har Frank Andersson, 61, hittat kärleken. Under tisdagskvällen offentliggjorde han sin förlovning med nya flamman – 26 år yngre Gabrielle Söderberg, 35.

“Yes people its true…..!!! Gabrielle jag älskar dig….”, skrev han på Instagram och publicerade en bild på en förlovningsring.

Det har sedan två veckor spekulerats i att Frank fallit för den blonda skönheten – detta efter att han delade med sig av en bild på dem två och kärlekshyllningen: “Att träffa en kvinna som dig , gör att mitt största misstag inte längre är värt att minnas el sakna”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men bara någon dag senare dementerade han att de var ett par: “Som svar på alla ev spekulationer kan jag meddela att vi är mycket goda vänner…. och mina vänner väljer jag själv och inte andra åt mig!!!”.

Annons

Trots detta har flera källor som Hänt varit i kontakt med varit säkra på sin sak, Frank och Gabrielle har mer känslor än som vänner. Något Frank nu alltså bekräftar.

Enligt uppgiftslämnare ska de två ha bytt ringar med varandra under lördagen, samma dag som Frank publicerade en bild på sig själv och Gabrielle när de leende åkte båt i solnedgången i Kalmars skärgård.

“En skön sommarkväll i Kalmar skärgård med Gabrielle helt fantastiskt väder”, skrev han till den vackra bilden.

Frank Andersson har i övrigt haft en turbulent start på året. I mitten av februari offentliggjordes hans skilsmässa från hustrun Jeanette Andersson Bouvin, 32. De två hade varit gifta i 4,5 år, men såg då ingen annan utväg än att gå skilda vägar.

”Nu sex år och två underbara barn senare har relationen förändrats och livet tagit nya vägar. Igår skickade jag in skilsmässopapper med bådas våra underskrifter på”, skrev Jeanette på bloggen.

Hänt har förgäves sökt Frank Andersson för en kommentar.

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons