Tittarna hyllar Anders Öfvergård efter nya draget i TV4

Tittarna hyllar Anders Öfvergård efter nya draget i TV4
Anders Öfvergård har lagt den arga snickaren på hyllan – i alla fall för nu.
Istället kan tittarna se honom i Anders och knarket. Dokumentärserien hade premiär igår, och nu hyllas Anders för sin insats i programmet.
Annons

Anders Öfvergård, 51, har tidigare setts i tv-rutan för TV4:s räkning som arg snickare i Arga snickaren, lite mindre arg snickare i Anders knackar på och som programledare i Robinson.

Nu har Anders Öfvergård satt snickaren åt sidan och är aktuell i ett helt nytt program på TV4, Anders och knarket. En dokumentärserie där han tar reda på varför drogkonsumtionen ökat drastiskt i Sverige de senaste åren. Han besöker nattklubbar, skolor och städer över hela landet.

Annons

– Det har varit chockartat för mig att se hur drogerna breder ut sig över hela landet och vilka enorma konsekvenser det får. Jag träffade bland annat en familj på Öland som förlorade sin son i en överdos trots att de gjorde allt för att hjälpa honom. Det ska inte behöva hända, säger Anders Öfvergård i ett pressmeddelande.

Annons

Han fortsätter:

– Idag är det lika enkelt att köpa knark som att köpa en pizza. Drogerna är billigare än någonsin eftersom utbudet är större. Samtidigt är det otroligt enkelt att få tag på droger, genom sociala medier. Klart att det får katastrofala konsekvenser.

TV4-tittarna jublar över Anders arbete

Under gårdagen hade Anders och knarket premiär, det första av tre avsnitt. TV4 har delat ett klipp från programmet på sin Facebook-sida, och bland kommentarerna är det inte svårt att se att programmet mottagits väl av tittarna.

Bland kommentarerna hyllar tittarna Anders för det viktiga jobb han gör.

Ditt arbete är imponerande! Lycka till, hoppas det blir flera som stöttar ditt arbete”, skriver en.

Annons

Bra Anders att du lyfter fram detta, de är på tiden, du är så jäkla bra på det du gör”, skriver en annan.

Hejja!! Äntligen tas detta extremt viktiga ämne upp”, skriver ännu en.

Bra jobbat Anders! Så bra att detta tas upp”, skriver en till.

Anders och knarket visas på TV4 och TV4 play på måndagar.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TV4/Jakob Dahlström

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…