TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tina Nordström om okända hälsokampen: ”Opererats sju gånger”

05 jul, 2022 
Mat-Tina
Folkkära tv-profilen Tina Nordström från programmet Hela kändis-Sverige bakar berättar nu om sitt tragiskt öde.
En hälsokamp med hela sju operationer.
– Vågar jag inte, säger hon.
Annons
Johan Östling om relationen till Tina Nordström: ”Syskon”Brand logo
Johan Östling om relationen till Tina Nordström: ”Syskon”

Kocken och programledaren Tina Nordström, 48, är bland annat känd från tv-programmet Hela Sverige bakar och Sveriges yngsta mästerkock. Hon upptäcktes dock redan när hon deltog i Årets kock-tävlingen år 2000. Därefter gick karriären uppåt och hon har medverkat i ett antal gånger som kock i det folkkära programmet Nyhetsmorgon på TV4.

År 2001 medverkade hon i ett matlagningsprogram Mat, vilket hon gjorde tillsammans med Tomas Tengby, 66. Det blev en stor succé med hela sju säsonger. Tina är även känd som just ”Mat-Tina”.

Tv-programmet Hela Sverige bakar går ut på att amatör-bagare tävlar mot varandra för att imponera på en stenhård jury bestående av prisbelönta mästerbagaren Johan Sörberg, 54, och konditorn Elisabeth Johansson.

Annons

Kritiken mot Tina i programmet: ”Hon skriker”

Det folkkära programmet har lidit mot sitt slut för den här säsongen. Men för Tina har det inte varit en dans på rosor. Hon har mötts av en hel del kritik under årets säsong av Hela kändis-Sverige bakar.

De hårda orden hon har fått av tittarna är att hon är alldeles för högljudd i tv-rutan och många irriterar sig på det.

”Hon skriker och gormar hela tiden!”, skrev en tittare på Facebook och fick mehåll:

”En stämma som skär genom märg och ben”

Mat-Tinas okända hälsokamp – nu berättar hon: ”Skadat...”

Inte nog med den tuffa kritiken i det folkkära programmet Hela kändis-Sverige bakar så har hon också lidit av en lång hälsokamp.

Det har lett till att många friluftsaktiviteter i naturen har varit tvungna att ställas in. Något som Tina gillar är att ge sig ut på skidor i fjällen men utförsåkning ägnar hon sig inte åt längre, då hon har kämpat med hela sju operationer.

– Jag har skadat korsbandet och knäopererats sju gånger, så det vågar jag inte. Men längdskidor kan jag åka och jag älskar naturupplevelsen. Det är fantastiskt när man får se renar alldeles bredvid skidspåren, säger Tina till Året runt.

FOTO: Hela kändis-Sverige bakar / Youtube

Annons