LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tina Nordström om familjesituationen: ”Jag skiljer mig ett tag”

20 dec, 2023 
AvPontus Varg
Tina Nordström har haft en hektiskt år med både flytt och inspelningar.
Nu talar hon ut om hur det är att vara ifrån familjen.
– Jag skiljer mig ett tag varje år, familjen är väldigt rutinerad, säger Tina.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?Brand logo
Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?

Tina Nordström, 50, har många järn i elden, och kastruller på spisen. Under hösten har vi sett henne i Hela Sverige bakar, nu ser vi henne i Julens alla bak på TV4 Play och på Bingolottos traditionsenliga uppesittarkväll kommer Tina stå för julmaten i tv-rutan.

Energi det har hon, och positivitet – något som somliga kan bli provocerade av.

– Ja, så är det säkert. Jag är nog dö-störig ibland, om du frågar mig. Lite för glad på något sätt. Men det är väl trevligt att vara glad? Jag tror att det är blandningen av att jag är ett socialt monster med hög integritet och samtidigt har två fötter djupt nedgrävda i myllan som gör att folk kan irritera sig. Det kan nog vara sjukt retligt, berättade Tina nyligen i Allas.

Annons

Samtidigt tror Tina att hon kanske upplevs lite annorlunda hemma.

– Jag är säkert lugnare, men jag är nog lika ding. Jag är rätt så barnslig av mig, jag har nära till skratt, nära till gråt, jag har nära till alla känslor.

Föddes in i köket: ”Jag brukade dra lite i mammas kjol så att hon märkte att jag var där”

Tina föddes in i ett kök med puttrande grytor och snabba ryck, skriver Allas. Föräldrarna drev ett värdshus och hade händerna fulla mest hela tiden. Det gjorde att Tina och hennes ett år äldre bror fick växa upp fort och klara sig själva. Men hon blev ändå sedd.

– Vi var alltid nära varandra. Om jag letade efter mamma eller farmor och inte visste var de var, så visste kocken det. De hade koll.

Ville hon hon få mammas uppmärksamhet så stövlade hon in i matsalen.

– In dit var det sådana där svängdörrar. När man passerade in där fick man skärpa sig lite och vänta på sin tur. Jag brukade dra lite i mammas kjol så att hon märkte att jag var där. Då tog hon beställningen hon höll på med, och sedan var det min tur.

Annons

Sin egna uppväxt har smittat av sig på hur hon själv är som mamma till barnen Albin, 17, och Elsie, 14.

– Barnen får ta mycket ansvar. Jag och min man är rätt så lika där, som vi har blivit uppfostrade uppfostrar vi våra barn.

Tina Nordström.

Tina Nordström: ”Jag skiljer mig ett tag varje år”

När det kommer till tv och Hela Sverige bakar så har hon spelat in tolv säsonger med kändisar och tio med ”vanliga” människor, förklarar hon i Allas. Under arbetet bor hon i en campingvagn på området, något som påverkar familjesituationen.

Jag skiljer mig ett tag varje år, familjen är väldigt rutinerad, säger Tina som försöker att se det mesta från den ljusa sidan.

Hon har tidigare berättat att hon gärna gräver ner och glömmer bort tunga saker i livet. Hon står fast vid den filosofin.

Annons

– Jag har jag alltid haft med mig det tankesättet. Ända sedan jag var barn. Jag vet faktiskt inte varifrån det kommer. Men det är konstatera och gå vidare som gäller, typ.

Tina Nordström vid Ulriksdals slott, som är den nya inspelningsplatsen för Hela Sverige Bakar.

Flyttat till gård: ”Hela familjen vet att vi är rätt”

Året har varit en stor omvälvning för Tina, maken Martin och barnen. De har flyttat och bosatt sig på en 1800-talsgård – något som varit Tinas dröm.

– Vi trivs. Hela familjen vet att vi är rätt, men sedan kommer det ta lång tid att bo in sig. Vi har bara bott här några månader, säger hon i Amelia.

Hon fortsätter:

– Fast gården är stor är det ändå inte särskilt stort. Nu har jag en matsal där man kan sitta 200 man och i uterummet har vi ett långbord och en massa stolar. Ändå sitter vi i köket där vi har en köksö och två fåtöljer, säger hon till tidningen och fortsätter:

– På golvet brukar jag slänga ut stora grova kuddar i en massa roliga färger. Sedan sitter vi lutade mot skåpen. Kuddarna är sittvänliga och både katt, hundar och ungar får plats på dem.

Tina Nordström.

FOTO: TT / TV4

Annons