LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tina Nordström bröt upp: ”Avslutade något för att påbörja något annat”

29 nov, 2023 
Tina Nordström
Tina Nordström lämnade svenssonlivet och lever nu på en pampig 1800-tals gård med sin familj.
Nu berättar hon om känslorna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hela Sverige bakar-Johan Östling lär ut värmländska – reportern bryter ihopBrand logo
Hela Sverige bakar-Johan Östling lär ut värmländska – reportern bryter ihop

Tina Nordström är mat- och tv-profilen som syns som programledare i Hela Sverige bakar. När hon inte står framför kameran lever hon familjeliv med maken Martin och barnen.

Tidigare i år valde familjen att ändra om sin livsstil och flytta till sin drömgård. Ett beslut som Tina är mycket nöjd med.

Tina Nordström om beslutet att flytta: ”Hela familjen vet att vi är rätt”

Familjen har bosatt sig på en 1800-talsgård – något som varit Tinas dröm.

– Vi trivs. Hela familjen vet att vi är rätt, men sedan kommer det ta lång tid att bo in sig. Vi har bara bott här några månader, säger hon till Amelia.

Annons

Hon fortsätter:

– Fast gården är stor är det ändå inte särskilt stort. Nu har jag en matsal där man kan sitta 200 man och i uterummet har vi ett långbord och en massa stolar. Ändå sitter vi i köket där vi har en köksö och två fåtöljer. På golvet brukar jag slänga ut stora grova kuddar i en massa roliga färger. Sedan sitter vi lutade mot skåpen. Kuddarna är sittvänliga och både katt, hundar och ungar får plats på dem.

Tina Nordström.

”Avslutade något för att påbörja något annat”

– Det känns bra. Jag vet inte hur man ska känna sig när man är 50, det är andra som påminner mig om min ålder. Jag tycker att det är rätt så skönt. Då flyttade vi till gård och avslutade något för att påbörja något annat. Jag gillar ålder. Så länge man mår bra är det rätt lugnt. Åldern gör en klok och lugn. Det handlar om en känsla, ett välmående och att följa sin egen takt. Man har gjort sina hundår. För egen del vill jag aldrig sluta jobba, jag älskar det. Det känns som att vart jag än går så befinner jag mig i en liten blå zon, en sådan där zon där folk lever längre.

FOTO: TV4

Annons