TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tina Nordström bodde i husvagn – avslöjar allt om flytten

05 dec, 2023 
TINA NORDSTRÖM
I somras bodde Tina Nordström i en husvagn. Nu har hon äntligen flyttat in och lyckan är total.
– Huset bjuder in till ringdans, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?Brand logo
Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?

Tina Nordström, 50, och maken Martin Holmqvist har varit gifta i tolv år men har faktiskt känt varandra ända sedan de gick i samma lågstadieklass.

– Det är en dröm som jag och min man haft. När vi hittade den här stora vackra 1800-talsgården så bestämde vi oss för att testa det. Den ligger nära ungarnas skola och har utsikt över en park. Det är jättehärligt, sa Tina till Amelia.

Därför bodde Tina Nordström i en husvagn

Flyttlasset till herrgården gick i somras – men Tina bodde däremot inte där direkt. Det är nog få som missat att hon bodde i en husvagn under en period. Anledningen berodde på att hon skulle ha nära till inspelningarna av Hela Sverige bakar.

Annons

Faktum är att hon hade riktigt nära. Husvagnen stod parkerat vid slottets parkering och Tina var minst sagt nöjd med beslutet.

– “Mamma är lite hippie nu” sa jag till min dotter, hon bara: ”Nej, du har golvvärme och kaffemaskin, du är ingen hippe mamma”, förklarade Tina för Aftonbladet.

Tina Nordström om flytten till herrgården

Nu är det dock slut på husvagnslivet och Tina har flyttat tillbaka hem till herrgården. Att bo på en herrgård har som sagt alltid varit en dröm för tv-kocken, speciellt eftersom hon älskar gårdsliv.

– Jag gillar ju själva gårdslivet, jag gillar hängselbyxor, och det där att inte ha folk inpå mig. Jag gillar att odla. Det kommer ta lång tid att göra det, men att ha ett skafferi? Ja tjena mittbena vad jag längtat efter det, har hon sagt i tidigare intervjuer.

Annons

Nu har de flyttat in och första julen i nya huset väntar. Nu berättar Tina hur det känns.

– Första året på gården kommer vi skapa lite egna och nya traditioner. Det är ett stort gammalt hus som tål och sväljer mycket människor. Huset bjuder in till ringdans och man kan dansa runt, runt, överallt. Jag tycker om att samla folk. Det roliga är att ingen är bjuden, men alla räknar med att komma. För att få till julen måste man tala ur skägget, ge folk listor och säga att vi ställer upp med huset, säger hon till Expressen söndag.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons