Artikeln innehåller reklamlänkar

Tildes ord efter intima händelsen mellan Lance och Linn i Let's Dance

Lance Hedman Graaf och Linn Hegdahl berättar om sin relation inför Let's Dance.

Det blev en riktigt rivstart för Lance Hedman i premiären av Let's Dance. Efter ett imponerande dansframträdande var Lance och danspartnern väldigt kramgoa med varandra.

Kvällens premiär av Let’s Dance är i full gång på TV4. En av de tävlande är kändissonen Lancelot ”Lance” Hedman, 18, som dansar med proffdansaren  Linn Hegdal, 23.

På plats för att heja på Lance finns bland annat pappa Magnus Hedman, 46.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Jag hoppas inte han har ärvt min danskunskap för då kommer inte det här gå bra, sa Magnus till programledaren David Hellenius innan sonens framträdande.

Men det verkade inte som att Lance ärvt sin pappas dansgener, utan realityprofilen gjorde ett imponerande framträdande som gjorde att pappa Magnus riktigt lyste av stolthet i publiken under hela dansuppträdandet.

– Jag har aldrig sett en stoltare förälder, det var nästan lika kul att se som att se dig dansa, sa programledare Tilde de Paula Eby till Lance efter framträdandet.

Lance i sin tur verkade lättad efter framträdandet och menade att det både var det bästa och det värsta han någonting gjort.

–  Jag minns inte så mycket, men det var kul, säger Lance.

”Nära en puss”

Men det är inte bara publik och familj som är imponerade av Lance prestationer – det är även juryn.

Ann Wilson ger Lance sex poäng medan Tony Irving ger en femma totalt sett blev det hela 14 poäng till Lance, vilket är riktigt bra.

– Vilka starka fina ben  du har, vilken tillgång. Du är så fokuserad att göra allt rätt så att du inte slappnar av, men om du gör det kommer du gå hur långt som helst, säger Cecilia Lazar.

Efter att ha hört de fantastiska poängen från juryn, blir både Lance och Linn superglada – så glada att Lance vänder sig snabbt mot Linn och ger henne en puss. Men hon vänder snabbt bort huvudet så att Lance precis missar att träffa Linns läppar.

– Oj, det var nästan lite för nära en puss där, säger Tilde de Paula Eby.

LÄS MER: Let’s dance 2019: Lance Hedman och Linn Hegdahl om relationen

LÄS MER: Magdalena Graafs oväntade beslut inför Let’s dance-premiären

FOTOTT/Carolina Byrmo

Senaste nytt