LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graafs oväntade beslut inför Let's dance-premiären

16 mar, 2019 
AvAgnethe Alm
Därför stöttar Magdalena Graaf inte sonen Lance Hedman på plats under premiären av Let's dance 2019-
På fredag är det premiär för en ny säsong av Let's dance och en av deltagarna är Lance Hedman. Men mamma Magdalena Graaf kommer inte närvara vid sonens Let's dance-debut. Nu berättar hon varför.
Annons

Den 22 mars är det dags för en ny säsong av TV4:s succéprogram Let’s dance. Redan nu är förberedelserna igång och kändisarna övar för fullt på att lära sig dansstegen inför fredagens premiär. Bland deltagarna finns namn som Robin Bengtsson, Kristin Kaspersen och Tomas Ravelli – men också Lancelot ”Lance” Hedman, son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman.

Det var i tv-programmet Malou efter tio som Lance medverkan i programmet avslöjades. Där berättade han om den nya, stora utmaningen, som visat sig vara tuffare än han hade trott.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är det svåraste jag gjort någonsin tror jag, berättade Lance Hedman i programmet och fortsatte:

– Det här med takten och allting kommer jag in i, men det är det här med att röra höfterna och allt det där. Det är väldigt nytt.

Let’s dance Instagram har Lance Hedman uttryckt att han känner av en viss nervositet inför att dansa i livesändning inför svenska folket. I programmets Instagram story svarade han nyligen om hur han ska gå tillväga för att hålla nerverna i schack. Och danspartnern Linn Hegdal, 23, är en del av planen.

Annons

– Vad jag ska göra för att inte bli så nervös? Jag tror att Linn kommer bli en väldigt lugnande faktor för mig, och sedan så tror jag att jag kommer ta väldigt mycket råd från de andra deltagarna som är med. Det är nog vad jag kommer att göra, sa Lance Hedman i storyn.

En nervös mamma – på bortaplan

Lance Hedman är inte den första i familjen som ger sig an utmaningen att dansa i tv. För tio år sedan var det mamma Magdalena som stod på dansgolvet i Let’s dance med sin danspartner Daniel da Silva, 37. Efter intervjun i Malou efter tio beskrev Magdalena hur stolt hon är över att Lance nu också ska delta i programmet.

”Lyssnade och tittade på Lance på nyhetsmorgon. Duktig han är!! Kul att han ska gå i mamsens fotspår och dansa i Let’s dance”, skrev Magdalena i ett inlägg.

Men någon stöttning på plats blir det inte från mamma Magdalena under premiären på fredag. I ett nytt blogginlägg förklarar hon varför.

”En vecka kvar!!! Så spänd och upprymd. Jag är tyvärr bortrest på jobb. Men Filip kommer sitta i publiken. Jag kommer sitta klistrad framför tv:n och bita av mina fingertoppar”, skriver hon och konstaterar:

”This is Lance time to shine…”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons