LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Ebys ursäkt – efter utspelet under sändning

06 aug, 2023 
Moa Risberg
Tilde de Paula, Tomas Ledin
Sommarprogrammet Tilde sändes i fredags på TV4.
Mitt under sändning hände de oväntade som fick gästerna att tystna. Tilde de Paula satte ner foten, på ett sätt som hon aldrig gjort förr.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”Brand logo
Axel Pileby om förlovningen: “Stänger inga dörrar”

Tilde de Paula Edby, 50, är programledaren som vi i vanliga fall brukar se som programledare i kanalen TV4. Där känner vi igen henne som programledare i Nyhetsmorgon, Hela Sverige bakar, Efter fem och Tilde som sänds nu under sommaren.

I programmet Tilde bjuder hon in alla möjliga gäster till terassen på Junibacken i Stockholm, för intervjuer och intressanta samtal tillsammans med gästerna.

Under fredagens avsnitt av programmet gästades Tilde av den legendariska artisten Tomas Ledin, podd-profilen Edvin Törnblom, komikern Babben Larsson och författaren och mångsysslaren Jonas Bonnier.

Gästernas fnittriga stämning i soffan när de gästar Tilde

Under fredagens avsnittet av programmet får vi se något oväntat, som tidigare aldrig skett under programmet, enligt programledaren själv.

Precis innan kanalen gick till reklamavbrott, passade Tilde på att presentera kvällens nästa gäst.

– Sveriges absolut kändaste byst är på ingång, sa Tilde.

Annons

– Sarah Dawn Finer, utbrister Edvin.

Edvins kommentar skapade en oerhört fnittrig stämning i den rosa tv-soffan, där han och Tilde satt tillsammans med Tomas och Jonas.

Tilde fortsätter genom att berätta att kvällens nästa gäst är Babben Larson som ska komma in efter det att programmet gått till paus.

Efter reklampausen kommer tittarna tillbaka till en fnittrig studio som just diskuterat vilken artist som är bäst utav Lady Gaga eller Taylor Swift. Återigen startar den heta diskussionen mellan gästerna, vilket får Tilde att göra det oväntade.

Tilde de Paula Eby säger ifrån under programmet

Mitt under diskussionen om vilken artist som är bäst mellan de två sångerskorna, säger Tilde ifrån till gästerna och sätter stopp för samtalen om Swift och Gaga.

– Ni kan vara tysta! Förlåt, det är första gången som jag säger så till gäster i soffan, jag ber om ursäkt, för att ni har nämligen fel båda två, för allra allra bäst är Babben Larsson.

Gästerna tystnar samtidigt som Tilde fortsätter att presentera nästa gäst som ska slå sig ner i soffan tillsammans med de andra, nämligen den framgångsrika komikern, programledaren och artisten Babben Larsson.

FOTO: TV4

Annons