LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så mycket tjänar Tilde de Paula Eby – enorma summorna

04 aug, 2023 
Simon Lundh
Tilde de Paula Eby
Tilde de Paula Eby är en av de mest folkkära programledarna vi har.
Men hur mycket tjänar Tilde på det arbetet hon lägger ner?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Tilde de Paula Eby, 50, rullar på med den fjärde säsongen av det omåttligt populära intervjuprogrammet som är döpt efter henne på TV4. Tilde har varje vecka flera intressanta gäster, både svenska och utländska stjärnor som berättar om sina liv och upplevelser. På det får vi också varje vecka ett musikaliskt framträdande att ta del av.

Tittarnas reaktioner efter staten på Tilde

Programmet har sänt som vanligt under sommaren och under tiden har Tilde fått både ris och ros av tittarna.

TV4:s Facebook strömmade det in många kommentarer efter det första programmet som sändes för säsongen.

”Allt var toppen och Tilde är super. Extra glad över att fantastiska Siv var med då jag träffat henne då hon var programledare i Fira med fyran eller trean”, skrev en tittare då i kommentarsfältet efter premiären.

Vilket härligt gäng på säsongens första avsnitt! Det var ingen specifik sekvens av programmet, som jag tyckte mer om. Det var helheten som var bäst.”, skrev en annan efter det första avsnittet för säsongen.

Annons

Förändringen inför årets säsong av Tilde

Tilde själv är en välkänd och folkkär figur i den svenska tv-rutan och har genom åren synts i program som Nyhetsmorgon och Efter fem på samma kanal. Nytt inför den här säsongen är att programmet numera är längre och att det sänds live. Något som Tilde tidigare berättat för Aftonbladet.

– Det är ärligare om det är live, för då måste jag komma till den frågan som är känslig eller svår utan att ha värmt upp i 40 minuter innan, sa hon då.

Så mycket pengar tjänar Tilde de Paula Eby

Den välkända programledaren syns ofta i tv-rutan, men hur ser mycket får Tilde för att leda det tv-tittarna i de välkända programmen?

Enligt Nyheter24 som som hänvisar till handlingar på Skatteverket så hade programledaren året 2021 en fastställd förvärvsinkomst på 1 432 600 kronor.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons