ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarnas reaktioner efter premiären av Tilde de Paula Ebys talkshow

01 jul, 2023 
tilde de paula eby
Tilde de Paula Ebys talkshow har haft premiär.
Många tittare har reagerat positivt medan andra riktar kritik mot TV4.
Läs varför här.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

För ett par år sedan fick den etablerade programledaren Tilde de Paula Eby sin egna talkshow TILDE på TV4.

Ett format där hon möter gäster för samtal och artistframträdanden. Programmet sänds direkt från Junibacken i Stockholm och har nyligen haft premiär. Bland andra gästade Arvingarna och Felix Herngren. Men vad tyckte tittarna om premiären?

Tittarnas reaktioner efter premiären av Tilde: ”Super”

TV4:s Facebook strömmar det in kommentarer efter premiären.

”Allt var toppen och Tilde är super. Extra glad över att fantastiska Siv var med då jag träffat henne då hon var programledare i Fira med fyran eller trean”, skriver en tittare i en kommentar.

Vilket härligt gäng på säsongens första avsnitt! Det var ingen specifik sekvens av programmet, som jag tyckte mer om. Det var helheten som var bäst.”, hälsar en annan.

Tilde de Paula Eby.

Kritiken mot TV4 – programmet inte textat

Däremot är flera fundersamma och kritiska till TV4 – då de inte kunde se programmet med textning. Flera menar att det annars funkar på andra program men inte med TILDE.

Annons

”Jag och flera med mig som är hörselskadade kunde inte ta del av programmet pga att det inte var textat, varför? Testade TV4play likadant där. Blev både irriterad och ledsen. Skulle vara fint med en förklaring.”, skriver en tittare och fortsätter:

”Det gäller enbart Tildes program, mycket märkligt, jag har inställt på min tv så det blir automatisk text på programmen.”

”Håller med dig även som hörande är det svårt när dem ibland pratar i mun på varandra”, hälsar en annan och får medhåll:

Håller med. Händer alltsom oftast. Kass kanal när det gäller textning. Annars OK.”

Tilde de Paula Eby: ”Det är ärligare om det är live”

Numera sänds programmet live något som Tilde beskriver som ”ärligare”.

– Det är ärligare om det är live, för då måste jag komma till den frågan som är känslig eller svår utan att ha värmt upp i 40 minuter innan, säger Tilde till Aftonbladet.

Hänt har sökt Tilde de Paula Eby om premiären och TV4 om textningen.

FOTO: TV4 / TT

Annons