LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula om okända bråken med maken Thomas

22 jul, 2023 
Johanna Talamo
Tilde och Thomas de Paula Eby
Makarna Tilde och Thomas de Paula Eby har varit gifta sedan snart 11 år tillbaka. Nu berättar hon om deras okända bråk.
– Jag kippar efter luft, skriker och börjar kommentera, säger Tilde till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Tilde de Paula Eby har varit gift med Thomas sedan snart 11 år, tillsammans har de sonen Illyah. Tilde har även tre andra barn, de äldsta sönerna Elian Möllberg och Zion Möllberg har hon med exet, författaren Daniel Möllberg och dottern Naemi, blev till i relationen med Fredrik Bjuhr.

Tilde de Paula Eby och Thomas kärleksresa

Det var efter att redan ha träffats några gånger genom gemensamma vänner som det en kväll uppstod gnistor mellan Tilde och Thomas. I podcasten Sårbar och superstark berättade Tilde att hon då valde att gå därifrån.

– Det var som om någon klappat till mig. Det var som om jag fått en spark i mellangärdet. Och så såg jag bara hans blick. Och så tänkte jag bara: ”Run Forrest, run!”, jag vände på klacken och gick. Det var vad jag gjorde, berättade hon då.

Efter den kvällen så valde dock Thomas att fortsätta höra av sig, vilket skapade en känsla av trygghet hos Tilde. Det fick henne att känna sig säker på att hon kunde släppa in honom i sitt liv.

Annons

I november 2012 gifte sig Tilde och Thomas efter att ha varit ett par i fyra år. Efter bröllopet delade Tilde de Paula Eby med sig av känslorna när hon närmade sig sin käresta vid altaret.

– Det kommer jag ihåg från när jag gick upp för altargången, när jag skulle gifta mig med Thomas. När jag tittade mig omkring, och såg vår närmastes uppriktiga glädje för oss, då bröt jag ihop. Jag hade ett leende som värkte från öra till öra. Samtidigt som tårarna bara rann, sade hon till Expressen.

Tilde de Paula Eby om de okända bråken

Efter nästan 11 år som gifta så är det naturligt att det uppstår osämja mellan par, Thomas och Tilde de Paula Eby är inget undantag. I en ny intervju med Amelia berättar hon nu om bråken makarna sinsemellan.

Annons

Hon förklarar att det ofta uppstår konflikter när de är ute och kör bil. Tilde säger att hon ofta kommenterar makens bilkörning och att det är en av de situationerna där de oftast uppstår bråk mellan dem.

– Jag är den sämsta baksätesföraren som finns. Det är skämskudde. En katastrof. När jag kör bil är det tippelitopp. Men när min man kör bil är jag en sådan jobbig människa. Jag kippar efter luft, skriker och börjar kommentera: ”Har du bråttom?” ”Måste du ligga så nära?” ”Gud vad du bromsar in fort!”, säger hon och fortsätter.

– Vi bråkar inte ofta, men typ varje gång han kör bil bråkar jag. Thomas däremot är 100 procent snäll, lugn och tålmodig och frågar om jag vill köra.

Hon fortsätter med att berätta att det var hon som övningskörde med Thomas när de först träffades, eftersom han då inte hade något körkort och att vanan att berätta hur han ska göra bakom ratten sitter kvar än idag.

– Det handlar om rädsla. Sitter jag själv bakom ratten har jag kontroll. Jag kan sträcka mig så långt att han kör bättre än jag. Det här händer bara med honom. Kör någon annan har jag inga åsikter alls.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons