LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Eby öppnar upp om relationen med maken Thomas

26 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Ti
Tilde de Paula Eby och maken Thomas har varit gifta i elva år.
Hon har tidigare berättat om hur hon träffade maken och att kärleken fortfarande är lika stark som då.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby, 50, var under 17 år programledare för Nyhetsmorgon. För fyra år sedan lämnade hon morgonsoffan och numera ser vi henne varje dag i TV4:s Efter Fem.

Tilde har varit gift med maken Thomas de Paula Eby, 42, sedan 2012. Thomas själv är musiker och känd från bland annat musikgrupperna Hoffmaestro och Calle Real.

Tilde de Paula om hur hon och maken Thomas träffades

Tilde har vid flera tillfällen tidigare berättat om den starka kärleken hon och maken Thomas delar. Från början var Tilde osäker på om hon ville ge sig in i en ny relation eftersom hon genomgått flera separationer från sina barns pappor.

Annons

Tilde och Thomas hade träffats några gånger i olika sammanhang genom gemensamma vänner, men en kväll förändrades allt. Gnistor uppstod mellan paret och Tilde blev osäker och valde att vända på klacken, vilket hon berättar om i podcasten Sårbar och superstark.

– Det var som om någon klappat till mig. Det var som om jag fått en spark i mellangärdet. Och så såg jag bara hans blick. Och så tänkte jag bara: ”Run Forrest, run!”, jag vände på klacken och gick. Det var vad jag gjorde, berättar hon i podcasten.

Men Thomas hörde av sig efter den kvällen, och hade han inte gjort det hade de kanske aldrig påbörjat sin numera långa kärlekshistoria. Tilde menar att Thomas fick henne att känna sig så trygg att hon vågade släppa in honom i sitt liv.

Tilde de Paula berättar om kärleken till Thomas

– Jag tror att vi är gjorda hundra procent för varandra. Vi är fortfarande väldigt kära och har väldigt kul ihop. Han är min drömkille, och min bästa vän. Vi är snälla mot varandra. Om man är generös och snäll föder det generositet och snällhet, sa hon då och fortsatte:

– Med honom är det så kravlöst, det är så lätt att älska Thomas. Det är lätt att älska honom och att vara hans fru. Han gör det lätt bara, det tror jag är grejen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons