LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paulas nya beslut med maken – efter 10 år som gifta

17 apr, 2022 
Sofia Sundqvist
Tilde de Paula Thomas Eby
Tilde och Thomas de Paula Eby är gifta sedan snart 10 år tillbaka.
Nu berättar programledaren att hon är redo för att göra en stor förändring i deras relation.
Läs här!
Annons
6 saker om Tilde de Paula Eby du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Tilde de Paula Eby du kanske inte visste

Tilde de Paula, 49, är journalist och en av Sveriges mest hyllade programledare. Hon är ständigt aktuell i tv-rutan och både 2016 och 2017 vann hon Kristallen i kategorin Årets kvinnliga programledare. Vilken ära!

På sidan om sin framgångsrika karriär har Tilde även fyra barn som samtliga är döpta till rätt ovanliga förnamn: Elian Möllberg, 21, Zion Möllberg, 20, Naemi Bjuhr, 16, Ilyah de Paula Eby, 9. De två äldsta barnen har Tilde ihop med författaren Daniel Möllberg, 48. Hennes dotter Naemi har hon med exet Fredrik Bjuhr, 52, och den sistfödde sonen Ilyah har hon tillsammans med sin kärlek sedan 13 år tillbaka – Thomas de Paula Eby, 41, som även är känd från det svenska reggaebandet Hoffmaestro.

Annons

Tilde de Paula om bröllopet med Thomas: ”Bröt ihop”

Fyra år efter Tilde och Thomas de Paula Eby träffades valde de att gifta sig, och i november i år är det tio år sedan den stora dagen. Något Tilde har berättat om för Expressen.

– Det kommer jag ihåg från när jag gick upp för altargången, när jag skulle gifta mig med Thomas. När jag tittade mig omkring, och såg vår närmastes uppriktiga glädje för oss, då bröt jag ihop. Jag hade ett leende som värkte från öra till öra. Samtidigt som tårarna bara rann.

Thomas Tilde de Paula Eby
Thomas Eby och Tilde de Paula.

Tilde de Paula Eby berättade även hur hon blev så tagen av första mötet med maken att hon valde att gå därifrån.

– Det var som om någon klappat till mig. Det var som om jag fått en spark i mellangärdet. Och så såg jag bara hans blick. Och så tänkte jag bara: ”Run Forrest, run!”, jag vände på klacken och gick. Det var vad jag gjorde.

Annons

Men när Thomas tog kontakt med Tilde för tretton år sedan vågade hon trots allt att släppa in honom, och de har varit ett par sedan dess.

Tilde de Paulas nya beslut med maken – efter 10 år som gifta: ”Har redan pratat med barnen”

Men nu hoppas Tilde på en förändring i deras relation. För ett år sedan berättade Tilde nämligen om sin stora förhoppning för det här året.

– Men jag har tänkt att nästa år, då det är tio år, då ska jag faktiskt fråga om han vill gifta om sig med mig. Jag har redan pratat med barnen om det, och de tycker att det är en toppengrej, sa hon då och fortsatte:

– Fast de är i och för sig mest intresserade av att få följa med på bröllopsresan i efterhand. Men jag tycker det vore skithäftigt att få välja honom igen! Också för att när man samlas så här för att fira kärleken, som man ju gör på ett bröllop, då är det så fint med alla människor som är så genuint glada för ens skull.

Ett stort grattis till makarna på det kommande tioårsjubileumet!

Annons