Tilde de Paula hyllas efter sången i TV4:s Efter fem: ”Wow”

Tilde de Paula hyllas för sången i TV4:s Efter fem.
Tilde de Paula bjöd på skönsång i Efter fem-studion när kollegan Henrik Alsterdal fyllde år. Nu hyllas hon av TV4-tittarna.
”Vilken jäkla sångröst”, skriver en tittare på Instagram
Annons

Det var i början av året som TV4 valde att satsa på ett helt nytt aktualitetsprogram, som fick namnet Efter fem. Programmet togs väl emot av tv-tittarna, som nu fick följa den forna Nyhetsmorgon-programledaren Tilde de Paula Eby i ett nytt program på kanalen. Vid hennes sida som sidekick fanns även en annan Nyhetsmorgon-profil, nämligen Axel Pileby.

Under sommaren tog programmet upphåll, men kom tillbaka i augusti igen. Då med en annan konstellation av programledare. Numera leder Tilde de Paula programmet måndag till onsdag och resterande vardagar är Axel Pileby programledare. Det har även skett ändringar på de andra positionerna i programmet, vilket TV4 meddelade i ett pressmeddelande i augusti.

Annons

”Nytt för höstens säsong är att Henrik Alsterdal och Sofia Geite blir studioreportrar, Henrik när Tilde programleder och Sofia när Axel programleder. Dessutom kommer Maximilian Artell vara stående nyhetsankare hela veckan”, skrev TV4 pressmeddelandet.

Annons

”Vilken röst”

Under måndagen var det Tilde de Paula som ledde programmet och bjöd då på en sång för att uppmärksamma att kollegan Henrik Alsterdal fyllde 40 år. Tilde sång fångades på film, vilket lades upp på Efter fems Instagram-konto – och både Henrik och tv-tittarna imponeras av hennes sångröst.

– Alltså vilka röstresurser du har, konstaterar Henrik Alsterdal i videoklippet och frågar sig sedan:

– Hur kan hon sjunga så bra?

Annons

I kommentarsfältet syns nu massor av gratulationer till Henrik – men också hyllningar till Tilde de Paula för hennes sånginsats.

”Vilken sång av Tilde helt underbart!!!”, skriver en TV4-tittare.

”Vilken jäkla sångröst i denna powerkvinna”, skriver en annan.

”WOW vilken röst”, konstaterar ännu en.

Tilde de Paulas tidigare sånginsats i tv

Tilde de Paula har tidigare visat prov på sin musikaliska sida i Efter fem. Så sent som i september hyllades hon av tittarna när hon gav sig an Fångad av en stormvind under Carola Häggkvists besök i studion.

Annons

– Det är bara du som kan få mig att sjunga live i tv! Bara du! sa Tilde då till Carola Häggkvist och applåder hördes från kulisserna.

Efter programmet möttes Tilde de Paula av komplimanger från imponerade tv-tittare:

”Du är för bara för go och du bjussar verkligen på dig själv. Du är bäst”, skrev en tittare och flera stämde in:

”Tilde. Hur du bjuder på dig själv. Helt underbar”.

”Du är bäst Tilde”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…