LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Ebys svar efter kritiken mot Efter fem – samtalet med TV4

16 aug, 2023 
Frida Eklöf
Tilde de Paula Eby i Efter Fem
TV4:s tittarsuccé Efter fem är äntligen tillbaka efter sommaruppehållet.
Men redan efter första avsnittet fick de kritik, något som Tilde nu väljer att ge svar på och tar upp frågan med kanalen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Tilde de Paula Eby, 50, är ett välbekant ansikte hemma i tv-sofforna. I över 17 år var vi vana vid att se henne som en av de folkkära programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon.

Tilde de Paula Ebys svar efter kritiken mot Efter fem – tar vidare frågan

Men trots att Tilde valde att sluta som programledare för Nyhetsmorgon under 2019 slutade vi inte att se henne i tv-rutan. Istället körde hon igång med ytterligare ett uppskattat program, nämligen Efter fem.

Nu har programmet dragit igång igen för hösten, efter sommarens uppehåll då vi kunnat se Tilde som programledare för sin alldeles egna talkshow Tilde.

Det var under måndagen som det uppskattade programmet hade premiär och efter sändningen möttes de av kritik från några av tittarna.

”Dåligt att det inte var textat”, skriver en person på Instagram.

Och nu har den minst sagt populära programledaren Tilde valt att svara på kritiken.

˝Det är ju ett liveprogram som går direkt, men kanske att man kan få det textat i efterhand på TV4 Play? Det ska jag kolla!”, svarar Tilde.

Annons

Därför byter Efter fem sändningskanal – nu ger TV4 svar på tal

Tilde är inte den enda som styr skutan på Efter fem, tillsammans med henne finns även Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximillian Artell och Axel Pileby som alla är redo för att underhålla svenska folket efter sommaruppehållet.

Men redan efter första avsnittet för hösten meddelar TV4 i ett privat meddelande till Hänt att programmet nu kommer att göra ett litet kanalbyte. Det gäller dock bara under söndagens sändning, 20 augusti, då Efter fem kommer påbörja programmet i Kanal 7 för att sedan gå över till TV4 den sista halvtimmen.

”Kanalbyte. Resterande del sänds i 7:an pga Friidrotts-vm.”,skriver TV4 i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4 PLAY

Annons