ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter fem flyttar från TV4 – nu bekräftar de ändringen i tablån

15 aug, 2023 
Hanna Bolander
Efter fem
Höstens säsong av Efter fem har dragit igång!
Igår sändes det första avsnittet.
Men nu avslöjar TV4 att de kommer byta sändningskanal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Eby och Axel Pileby om förändringen i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby och Axel Pileby om förändringen i Efter fem

Det uppskattade tv-programmet Efter fem drog igång 2019 och har sedan dess blivit en riktig storfavorit bland tittarna på TV4.

Nu har programmet dragit igång igen för hösten. Igår var det säsongspremiär där bland annat den älskade programledaren Tilde de Paula Eby, 50, var tillbaka i studion efter att ha underhållit tittarna med sin talkshow Tilde hela sommaren.

De andra programledarna Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby är nu också tillbaka för en fullspäckad säsong på TV4 – eller?

Därför byter Efter fem sändningskanal

Redan efter ett avsnitt meddelar kanalen i ett privat meddelande till Hänt att programmet nu kommer att byta kanal. Det gäller dock bara under söndagens program, 20 augusti, då Efter fem kommer påbörja sändningen i Kanal 7 för att sedan gå över till TV4 sista halvtimmen.

Annons

Anledningen till detta är att friidrotts-VM ska sändas på TV4 samma tid som Efter fem vanligtvis drar igång.

TV4 skriver till Hänt:

"Kanalbyte. Resterande del sänds i 7:an pga Friidrots-vm."

Så är programledarnas relation i Efter fem

Tilde har tidigare avslöjat för Hänt att programledarna i Efter fem inte bara har en god stämning i studion – de utgår också en hel del på fritiden.

– Ja, allihopa! Både Axel, jag och Max. Vi har trådar där vi skriver massa till varandra hela tiden. Ibland går vi ut och fikar eller käkar eller tar ett glas vin eller någonting. Så vi har en bra relation!, säger Tilde glatt, och fortsätter:

– Vi är som en liten familj i Efter fem där alla kan ha olika roller.

En som fick en lite större roll i förra säsongen var Axel, som Tilde passar på att hylla lite extra.

Han är ju så duktig på det, han är skitgrym, han är jätteduktig. Vi vill ju att man ska få ta större och större ansvar.

FOTO: TT

Annons