Tilde de Paula Ebys stora glädje över sonen Ilyah

Thomas och Tilde de Paula
Tilde och Thomas de Paula Eby har ett gemensamt barn.
Nu väljer Efter fem-programledaren att hylla sin yngste son Ilyah i ett inlägg på Instagram.
– Så stor nu!, skriver hon.
Annons

Programledaren Tilde de Paula Eby, 47, är ett välbekant ansikte för tittarna. Hon var programledare för Nyhetsmorgon i många år innan hon gick över till Efter fem. Även i Let’s dance är det Tilde som styr skutan, då tillsammans med David Hellenius, 46.

Annons

När det kommer till privatlivet är Tilde gift med Thomas de Paula Eby, 39, sedan åtta år tillbaka. Att paret är väldigt kära i varandra råder det ingen tvekan om och TV4-profilen har vid flera tillfällen pratat öppet om sina känslor för maken.

– Thomas är mitt livs kärlek men också bästa vän och jag vill ju hänga med honom så mycket som möjligt. Och han känner likadant, tack och lov, sa hon i en intervju med Expressen tidigare i år.

Annons

Tilde de Paula om separationerna

Tilde och Thomas har sonen Ilyah de Paula Eby, 8, ihop. Programledaren är även barnen Elian, Zion, och Naemi sedan tidigare relationer. I Renées brygga berättade programledaren om oron efter separationerna från de äldsta barnens pappor.

– Separationerna har ju så klart varit skitjobbiga, mest faktiskt för att jag har oroat mig så mycket hur det ska, om det ska påverka barnen. Det är ju det, den största matchen som man ständigt tar när man blivit mamma är den här att barnen ska må bra, sa hon i programmet.

För Aftonbladet har Tilde avslöjat att hon och maken Thomas hade velat ha ett till gemensamt barn men att det inte blev så.

– Min kropp kanske bara var klar med den biten, vi undersökte det aldrig. Vi försökte och konstaterade att det inte verkade bli någonting, sa hon till tidningen i december.

Annons

Nya orden om Ilyah de Paula Eby

På Instagram kan följarna se att Tilde inte bara älskar sitt jobb utan även älskar att tillbringa tid ihop med sin stora familj. I ett nytt inlägg väljer hon att hylla sin yngsta son lite extra.

”Fjärde lövet i fyrklövern. Min yngsta. Så stor nu!”, följt av hashtaggen Ilyah.

I kommentarsfältet hittar man ingen mindre än pappa Thomas de Paula Eby, som har lämnat ett par emojis med hjärtögon.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…