Tilde de Paula Ebys erkännande efter pausen från Efter fem

Tilde de Paula Ebys erkännande efter pausen från Efter fem
Efter en hel veckas semester från TV4:s Efter fem är nu Tilde de Paula Eby tillbaka i rutan.
Nu delar hon med sig om tankarna kring pausen.
– Jag vet inte hur ni gör där hemma, säger hon i en video på Instagram.
Annons

För strax över ett år sedan hade TV4:s program Efter fem primär på kanalen. Tittarna har sedan dess fått följa bland annat den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby, 47, i rutan med endast ett fåtal uppehåll som i samband med jul- och nyårshelgen. Men i januari drog den nya säsongen igång och programmet har redan bjudit på både det ena och det andra. Tittarna har fått se både skratt och tårar under säsongens första månader.

Annons

Förra veckan saknades dock programledarveteranen Tilde som hade gått på sportlovsledighet med familjen. Programledaren är gift med Hoffmaestro-medlemmen Thomas de Paula Eby sedan sju år tillbaka och paret har sonen Ilyah ihop. Tilde har även barnen ElianZion och Naemi från tidigare relationer.

Annons

Erkännandet efter ledigheten

Detta lov begav sig programledaren iväg till varmare breddgrader men efter återkomsten till jobbet erkänner hon nu att semesterveckan har skilt sig markant ifrån hennes vanliga liv.

– Det känns väldigt härligt att vara tillbaka, efter att jag har haft sportlov. Jag tror aldrig att jag har sportat så lite under en vecka som jag har gjort på detta sportlov, säger hon i ett klipp på programmets Instagram.

Sedan tittar hon på programledarkollegan Axel Pileby, 33 och frågar både honom och tittarna ifall de sportar under just sportlovet.

– Jag vet inte, hur ni gör där hemma? Brukar ni sporta mer när det är sportlov? Har du sportat Alex?, säger hon.

Annons

”Sett på sociala medier”

Det visar sig dock snabbt att Tilde inte alls bara har slappat på ledigheten. Axel har nämligen uppmärksammat att hon faktiskt har tränat och dessutom delat med sig om det på sociala medier.

–Men du har ju spelat paddel, det har jag ju sett på sociala medier. Så du har ju sportat visst, säger han.  

Tilde håller med om att hon faktiskt har rört på sig och duon enas om att det inte bara är skidåkning som räknas som en aktiv sportlovsaktivitet.

Annons

FOTO: TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…