Tilde de Paula Ebys dolda kärleksgest i Efter fem

Tilde i Efter fem
I måndagens avsnitt av Efter fem bar Tilde de Paula Eby ett väldigt speciellt halsband.
Smycket är nämligen en hyllning till programledarens fyra barn.
Annons

Våren är alltid en intensiv period för TV4-profilen Tilde de Paula Ebys, 47, del. Tillsammans med David Hellenius, 46, är hon programledare för Let’s dance varje fredag och dessutom får vi se henne i aktualitetsprogrammet Efter fem flera eftermiddagar i veckan.

Annons

På grund av coronautbrottet har Tilde dock fått en del pauser i sitt arbete. Efter att flera personer i produktionen insjuknat bestämde sig TV4 för att stoppa inspelningen av Let’s dance i ett par veckor.

Tv-fabriken och nyhetsförmedlingen rullar på på Efter fem – men Let’s dance vilar nu i 2 veckor. Rätt beslut så klart, för allas trygghets skull”, skrev Tilde på Instagram i samband med detta.

Annons

Tilde de Paula Eby om familjen

När Tilde inte jobbar umgås hon gärna med sin familj, som består av maken Thomas de Paula Eby, 39, och hennes fyra barn NaemiElianIlyah och Zion. Ilyah är Thomas och Tildes gemensamma son och de andra barnen har hon sedan tidigare relationer. I podcasten Nemo möter en vän berättade programledaren nyligen om familjesituationen.

– Jag vet ju inte hur alternativet ser ut, att ha fyra barn med en man. Men jag kan tänka mig att det också är mycket att få ihop, med logistik och relationer. Att det är ganska tufft oavsett, sa hon då.

Tilde har en idag en bra relation till barnens pappor och är väldigt mån om att allting ska flyta på så smidigt som möjligt.

Fina hyllningen till barnen

I måndags var det återigen dags för Tilde de Paula Eby att styra skutan i Efter fem. I detta avsnitt valde hon att hylla sina fyra barn genom ett halsband med fyra små ringar. I ett inlägg på Instagram berättar programledaren Sofia Wistam, 53, att det är hon som har designat smycket.

Annons

”Åh, vad man blir glad när man ser att fantastiska Tilde de Paula Eby har Mamma-halsbandet på sig”, skriver hon intill en skärmdump från Efter fem.

I kommentarsfältet till Sofia Wistams inlägg är det tydligt att flera TV4-tittare la märke till Tildes kärleksfulla drag i Efter fem.

”Noterade det också så fin”, skriver en person i en kommentar.

”Tänkte på det när jag såg henne. Kul”, hälsar en annan.

Annons

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…