Tilde De Paula Eby och David Hellenius gemensamma kväll efter Let’s dance

Tilde de Paula Eby, Renée Nyberg och David Hellenius.
Det har snart gått en månad sedan Tilde De Paula Eby och David Hellenius släppte den stora bomben att de lämnar Let's Dance.
Nu avslöjar de vad de har haft för sig sedan dess.
Annons

Programledarna Tilde De Paula Eby, 47, och David Hellenius, 46, har varit en självklar del av svensk tv sedan lång tid tillbaka, och har alltid varit stora favoriter bland tittarna. De har båda haft sina egna framgångsrika program, men också synts en hel del tillsammans. Det började med ungdomsprogrammet Fredagspuls, där de varje fredag gick igenom musik, mode och sport med sina gäster, för att sedan synas bredvid varandra i rutan till svenska folkets fredagsmys i det populära tävlingsprogrammet Let’s Dance. Men under en sändning i maj gick de ut med den tråkiga nyheten att de inte ska fortsätta leda programmet.

Annons

“I fredags var det min sista dans! Jag har hunnit gifta mig, få barn och fått ännu högre hårfäste under den här tiden men framförallt har jag haft väldigt roligt! Så stort tack till alla kollegor som jag fått jobba tillsammans med bakom kameran, tack Agneta, Jessica och Tilde för er briljans och tack Tony för att jag har fått skoja med dig i 15 år. Sist men störst av allt, tack till alla er som tittat!”, skrev David på sin Instagram om beskedet som chockade många. 

Annons

Men precis som innan fortsätter de hålla ihop – trots uppbrottet från det populära programmet. För er som undrar vad kollegorna har haft för sig sedan den stora bomben släpptes, finns nu svaret.

Fortsätter tillsammans

Det var under midsommarhelgen som Tilde på sin Instagram avslöjade deras nya gemensamma beslut. Precis som majoriteten av svenskarna firade även programledarna midsommar – men i år tillsammans.

Annons

“Tack för Livets Midsommar!”, skriver Tilde och lägger upp en bild när hon sitter på en brygga tillsammans med kollegorna David och Renée Nyberg, 54, och dricker rödvin.

Bilden på de tre folkkära tv-profilerna tycks uppskattas av många.

“Lika roligt varje gång ni är i rutan. Underbar bild, man blir glad av den. Hoppas er midsommar var lika fin som den ser ut att vara”, skriver en följare.

Kollegan Kristin Kaspersen, 50, uttrycker också sin kärlek till sina vänner genom att kommentera tre hjärtan under bilden.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…