LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde tvingas be Benjamin om ursäkt – beteendet i sändning oacceptabelt

22 mar, 2024 
Maria Broberg
Tilde de Paula Eby tvingas be om ursäkt till Benjamin Ingrosso efter sitt beteende mot artisten i Efter fem.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso om Carolina Gynning: ”Sexig”Brand logo
Benjamin Ingrosso om Carolina Gynning: ”Sexig”

Benjamin Ingrosso, 26, älskas och hyllas av många. Tidigare i år släppte han sin nya singel Kite som snabbt seglade upp på topplistorna.

I april kommer han att ge sig ut på sin livs första Europaturné och senare i vår kommer artisten även släppa en dokumentärserie som kommer följa Ingrosso från barndomen fram till idag.

Tidigare i veckan besökte Benjamin nyhetsprogrammet Efter Fem där han pratade om sin kommande Europaturné och dokumentärserie.

Tilde de Paula Ebys drag mot Benjamin Ingrosso – får be om ursäkt

Benjamins dokumentärserie är uppdelad i tre delar och kommer att visas på Max, som är den nya plattformen där Discovery och HBO har slagits ihop.

När Benjamin gästar Efter Fem frågar programledaren Tilde de Paula Eby, 51, om man få se nya sidor hos Benjamin i dokumentären, specifikt hans mer mörka sidor.

– 100 procent. Det är väl det som jag är mest rädd förr, men inte för att de har försökt få fram något mörkt. Utan det har mest kommit just för att de har kunnat filma hela tiden. Så till slut glömmer jag att de finns där och då blir det att man öppnar upp och så kommer den riktiga personligheten som jag inte i alla fall har kunnat visa på det sättet, svarar Benjamin i programmet och fortsätter:

Annons

– Sedan kan man prata i mellansnack och öppna upp sig. Men just den här personen som jag är, kanske inte kommit fram när jag stått och lagat mat i tv.

Benjamin Ingrosso ger sig ut på sin livs första Europaturné i april.FOTO: Karin Törnblom/TT

Även om den glada Benjamin är en del av hans personlighet, finns det delar av honom som tidigare inte kommit fram. I dokumentärserien kommer Benjamin att visa just dessa sidor.

– Inte artisten Benjamin, utan jag liksom. Jag kanske mer är lite den som jag är när jag ligger hemma i soffan och har ångest, berättar Benjamin och skrattar lite lätt – vilket Tilde även gör.

– Och så skrattar jag igen fast det egentligen är hemskt. Varje gång du säger: ’’ah så mörk’’, flikar Tilde in och skrattar med Benjamin.

Men Tilde inser ganska snabbt att det kanske inte är så schysst att skratta när någon berättar om mörka saker, så hon ursäktar sig för Benjamin och säger:

– Det är inte meningen, men jag tycker också det är ganska skönt att det är så lätt att prata med dig om att det finns båda delar.

– Ja, såklart! Vi är ju alla människor, instämmer Benjamin.

FOTO: Efter Fem/TV4, TT

Annons