LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Eby mitt i dramat i Efter fem – kunde slutat illa

08 feb, 2024 
I direktsänd tv kan allting hända. Det visade Tilde De Paula när hennes programledarkollega plötsligt fick förhinder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Det populära och direktsända nyhetsprogrammet Efter fem sänds flera dagar i veckan. Succén leds av omåttligt folkkära tv-profilen Tilde De Paula Eby, 51. Men hon gör det inte helt själv. Med hjälp av några andra TV4-kollegor rullar programmet på.

Under torsdagens sändning fick Tilde sällskap i rutan av omtyckta Henrik Alsterdal och Alexandra Li Letterfors. Men bara en kort stund innan sändningen skulle dra igång hände det som inte fick hända.

Tilde De Paula om dramat bakom kulisserna i Efter fem

Tilde brukar nämligen varje dag innan sändning lägga upp en bild med kollegorna på Instagram, för att påminna följarna om att programmet strax drar igång. Men den här gången var det bara Tilde och Henrik som posade ihop på Instagram-storyn.

Annons

Till bilden skrev Tilde:

”Nu väntar vi bara på Alexandra som fått något i ögat!!! DRAMA!!!”

Men kort därefter verkar Alexandra vara på banan igen, då Tilde publicerar en ny bild med alla tre programledare. Glada och redo för sändning, vilken tur!

”Nu är hon här!! Nu kör vi! Efter fem torsdag”, skriver hon till bilden.

Stora missen i Efter fem – mobilen ringde i direktsändning

Men det är ju faktiskt inte helt ovanligt att det sker oväntade saker när det kommer till direktsänd television. Det har till och med hänt att en gäst hade med sig mobiltelefonen in i studion, och att det ringde – mitt under sändning!

Annons

Det var när ingen mindre än skådespelaren Johan Rabaeus gästade programmet år 2019.

– Jag gjorde ju det man inte får göra. Jag hade med mig en telefon in, som jag inte hade satt på ljudlöst, har Johan i efterhand sagt om händelsen.

FOTO: TV4Play

Annons