Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter vinsten - Tiger Woods segerkyss med flickvännen

Tiger Woods vann sin första PGA-titel på fem år i helgen. Flickvännen Erica Herman firade honom med en stor blöt segerkyss.

Förra hösten blev det känt att golfproffset Tiger Woods, 42, hade funnit kärleken igen efter otrohetsdramat med svenska Elin Nordegren, 38. Hans nya kärlek Erica Herman, 34, avslöjades under golflftävlingen President’s cup tournament i New Jersey då hon hade på sig en så kallad ”player spouse”-väst som normalt är avsedd för spelarens fru eller flickvän. I samma veva sågs paret mysa på golfbanan när de gick runt arm i arm och sedan dess har de varit ett par.

Golfen har varit i en låg period för Tiger Woods som sedan slutet av 2013 haft svåra problem med ryggen. Så sent som i april 2017 gjorde han sin fjärde ryggoperation. Efter det skrev den tidigare världsettan på sin sajt:

“Operationen gick bra och jag är optimistisk till att det här kommer göra min rygg fri från spasmer och smärta. När jag har läkt ser jag fram emot att komma tillbaka till ett normalt liv där jag kan leka med mina barn, tävla i professionell golf och leva utan smärtan jag behövt kämpa med så länge.”

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Under sommaren har det pratas om att Tiger Woods och hans nya kärlek skulle ha en fnurra på tråden och att relationen varit ute på hal is. Men nu har både hans kärleksliv och golfkarriär tagit en ny vändning. I helgen vann golfproffset  sin 80:e PGA-turnering – den första på fem år och glädjen var total.

– Jag älskade varje minut av kampen på banan. På sista hålet hade jag svårt att hålla tårarna tillbaka, berättade Tiger för pressen efteråt.

Delad glädje är dubbel glädje sägs det och det var precis vad Tiger Woods hade, under hela tävlingen hade han flickvännen Erica Herman vid sin sida. När han hade puttat i den sista bollen och vinsten var ett faktum så var det med Erica Herman som sprang fram och kastade sig i hans famn. Hon gav honom en stor kram och en lång segerkyss. Så det omtalade relationsproblemet verkar vara som bortblåst för mellan Tiger Woods och hans Erica sprudlar kärleken.

Se kändisarnas hemliga träningsknep

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Efter skandalerna – hon är Tiger Woods nya flickvän

LÄS OCKSÅ: Tiger Woods fast för rattfylla: ”Jag ber om ursäkt”

Foto: Stella

SENASTE NYTT!