Uppgifter: Efter skandalerna – hon är Tiger Woods nya flickvän

Golfproffset Tiger Woods verkar ha rest sig efter senaste drograttfyllaskandalen, då fem olika substanser hittades i hans kropp. Nu har han setts på golfbanan tätt omslingrad av vad som förmodas vara hans nya flickvän.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Det var i slutet av maj som Elin Nordegrens, 37, ex-make, golfproffset Tiger Woods, 41, blev gripen för drograttfylla. Det visade sig att Woods hade fem olika substanser i kroppen, och mugshotet skvallrade inte direkt om motsatsen.

Efter skandalen genomgick golfstjärnan en intensivbehandling för att komma till rätta med sina problem, och han tackade därefter fansen för allt stöd.

Jag kommer fortsätta kämpa med detta med hjälp av mina läkare, min familj och mina vänner. Jag är så tacksam för allt stöd jag har fått”, skrev han på sitt officiella twitterkonto.

Och nu verkar Woods, åtminstone tillsynes, ha fått ordning på sitt liv. Efter att han och alpina superstjärnan Lindsey Vonn, 32, gick skilda vägar 2015 verkar nu golf-Tigern ha hittat en ny kvinna i sitt liv. Det var under golftävlingen President’s cup tournament i New Jersey som Woods hade med sig Erica Herman, 33,  som hade en så kallad ”player spouse”-väst på sig, normalt avsedd för spelarens fru eller flickvän.

De båda sågs gosa och mysa på golfbanan och gick runt arm i arm. Tillräckligt för att tro att det handlar om Woods nya flickvän? Ja, i alla fall enligt sajten Radar Online som rapporterar nu att Herman är Woods nya flickvän.

SE BILDERNA PÅ TIGER WOODS OCH ERICA HERMAN HÄR:

Tiger Woods tillsammans med nya flickvännen(?) Erica Herman.

Tiger Woods tillsammans med nya flickvännen(?) Erica Herman.

Tiger Woods tillsammans med nya flickvännen(?) Erica Herman.

FOTO: TT

Tiger Woods med exet, alpina stjärnan Lindsey Vonn.

Tiger Woods ex-fru, svenska, Elin Nordegren.

TIger Woods slitna mugshot ifrån drograttfyllan i maj tidigare i år.

Tiger Woods under golftävling 2017.

LÄS OCKSÅ: Tiger Woods fast för rattfylla: ”Jag ber om ursäkt”

LÄS OCKSÅ: Elin Nordegren har förlåtit Tiger: De är jättebra vänner

Foto: Ibl

SENASTE NYTT!