Tiger Woods fast för rattfylla: ”Jag ber om ursäkt"

Golfproffset Tiger Woods haffades under natten för rattfylla men han säger att det inte berodde på alkohol: – Jag förstod inte att kombon av medicinen hade påverkat mig så mycket, säger Woods i ett uttalande.

Svenska Elin Nordegrens, 37, ex-make Tiger Woods, 41, har ännu en gång hamnat i blåsväder. Tiger greps vid 03.00 på ön Jupiter i Florida, där han och även Elin har hus. Han haffades för rattfylla och kunde först släppas kl 10.50 på morgonen då han själv erkände sitt misstag, skriver People.

Golfaren har dragit på sig flera skador i samband med sitt golfande, bland annat på knäa och ryggen. Senast i april genomgick han en operation på sin rygg, sin fjärde sedan 2014, och det är pågrund av denna som han äter medicin.

– Jag förstår allvarligheten för vad jag har gjort och tar fullt ansvar för mina handlingar. Jag vill att allmänheten ska veta att alkohol inte var inblandad. Vad som hände var en oväntad reaktion på starka mediciner. Jag förstod inte att kombon av medicinen hade påverkat mig så mycket, säger Woods i ett uttalande.

I uttalande vänder han sig också till polisen som han tackar för ett bra jobb och passar på att be om ursäkt till sina nära och kära:

– Jag skulle vilja be om ursäkt av hela mitt hjärta till min familj, vänner och mina fans. Jag förväntade mig mer av mig själv också. Jag ska göra allt i min makt för att detta inte ska hända igen.

Första gången Tiger var i blåsväder var  2009 då hans dåvarande hustru Elin Nordegren kom på att han varit otrogen mot henne – med flera olika kvinnor. Elin ska ha blivit rasade och tagit en av Tigers golfklubbor och svingat den mot hans bil.

Elin och Tiger har två barn tillsammans Sam, 9, och sonen Charlie, 8.

LÄS OCKSÅ: Tiger Woods nya erkännande om otroheten mot Elin

Foto: Palm Beach County Sheriff’s Office, IBL

SENASTE NYTT!