LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tiger Woods nya erkännande om otroheten mot Elin

23 mar, 2017 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: Elin Nordegrens nya lyxvilla har golfbana och biograf: ”Ett praktiskt familjehem”
Annons

Det har gått åtta år sedan Tiger Woods, 41, kraschade med bilen efter ett storgräl med frun Elin Nordegren, 37, som slutade med att hon jagade honom med hans golfklubbor. Orsaken till bråket var att hans otrohetsaffärer avslöjats och det kröp fram att han var med dussintals andra kvinnor samtidigt som han var gift med svenskan.

Nu öppnar Tiger Woods upp om den stormiga tiden i sin nya bok “The 1997 Masters: My Story” som sajten Radar Online tagit del av. Och det är onekligen en ärlig golfstjärna som skriver om sina synder.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Min oärlighet och själviskhet orsakade henne en otrolig smärta”, avslöjar han.

Elin och Tiger Woods var gifta i sex år. Foto: All Over Press

Paret ska trots otrohetsaffären ha försökt att rädda sin relation, men i november 2009 var skilsmässan ett faktum.

Annons

“Min ånger kommer att vara resten av mitt liv”, erkänner Tiger Woods i boken.

Exmakarna har barnen Sam, 9, och Charlie, 8, tillsammans. Och det är barnens existens som gjort att de ändå kunnat gå vidare och har en mer än fungerande relation tillsammans i dagsläget.

“Elin och jag är engagerade i våra barn, vi har blivit bästa vänner i vår omtanke för dem. Allt handlar om barnen för oss”, skriver golfstjärnan.

Tiger Woods är övertygad om att hans far, som gick bort före otrohetsrubrikerna, inte skulle stöttat honom genom den svåra tiden.

“Han skulle varit besviken i mina usla personliga beslut”, skriver Woods.

Efter skilsmässan från Elin Nordegren hade Tiger Woods en relation med skidproffset Lindsey Vonn, men de gick skilda vägar under 2015. I dagsläget dejtar han stylisten Kristin Smith, medan Elin Nordegren ryktas ha en romans med Gwen Stefanis otrogne exmake Gavin Rossdale.

FOTO: Ibl

Annons