LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Nordegren dejtar Gwen Stefanis otrogne exman

14 sep, 2016 
AvCharles Thulin
En av dem blev bedragen och den andra var den som bedrog. Elin Nordegren dejtar numera Gwen Stefanis exman Gavin Rossdale.
Annons

Hollywood har fått ett nytt hett kändispar. Svenska före detta golfarhustrun Elin Nordegren, 36, och brittiska musikern Gavin Rossdale, 50, har raggat upp varandra. Elin blev presenterad för Gavin av gemensamma vänner och paret har ju minst sagt en del gemensamt.

Elin Nordegren är kär på nytt.

Båda var de gifta med världsstjärnor, Elin med Tiger Woods, 40, och Gavin med rockbruden Gwen Stefani, 46. Framför allt slutade ju både Elins och Gavins äktenskap i omskrivna otrohetsskandaler. En av dem blev bedragen och den andra var den som bedrog där Gwen beskrev livet efter otroheten som “månader av tortyr“.

Annons

2009 slog bomben ner att Tiger varit otrogen mot Elin varpå hon svingade en av hans golfklubbor mot honom och jagade ut honom ur huset.

Elin Nordegren har raggat upp Gavin Rossdale som är Gwen Stefanis ex.

Hösten 2015 var Gavin otrogen mot Gwen med deras barnflicka vilket slutade i en bitter skilsmässa. Elin och Gavin var på sin första dejt lördagen den 27 augusti. Kvällen ska ha blivit så lyckad att de tänker fortsätta träffas.

Elin Nordegren var tidigare kär och galen i Tiger Woods.

Hon bor i Florida och Gavin är bosatt i Kalifornien men avståndsförhållandet kommer inte bli något problem.

– Elin flyger ofta till Los Angeles med sitt privatplan. De vill få det att fungera, säger en källa US Weekly som avslöjade nyheten.

Om Gavin och Elin blir mer seriösa gissar vi att de väljer att inte skaffa någon barnflicka…

 Foto: Stella, Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons