LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Då har Amy Deasismonts Thunder in my heart premiär – hela rollistan

20 maj, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Amy Deasismont, Lyskova Juhlin och Alexander Abdallah.
Viaplays nya dramakomedi Thunder in my heart har snart premiär.
Serien är skapad och skriven av ingen mindre än Amy Deasismont.
Men när har serien premiär? Och hur ser rollistan nu?
Läs vidare för att få reda på allt vi vet om serien hittills.
Annons

Videon kunde inte hittas

Thunder in my heart är en dramakomedi gjord av Amy Deasismont, 29. Amy spelar även en av huvudrollerna i serien tillsammans med skådespelardebutanten och poddaren Julia Lyskova Juhlin samt stjärnskottet från Snabba cash Alexander Abdallah.

Men när har serien premiär? Och vilka mer skådespelare är med i serien? Läs här så får du reda på allt du behöver veta om Amy Diasismonts nya serie.

Vad handlar Thunder in my heart om?

Thunder in my heart är en dramakomedi som bjuder på både humor och sorg. I serien får vi följa ett nära kompisgäng som alla är i tjugoårsåldern som upplever alla roliga och tråkiga delar med att vara människa.

I ett pressmeddelande från Nordic Entertainment Groups berättar Amy hur det känns att serien snart har premiär.

– Det känns jättestort att Thunder in my heart äntligen ska släppas efter snart sex års arbete. Det har varit en lång resa och det känns nästintill overkligt att vi är så nära premiär, säger Amy Deasismont.

Annons

Snabba cash-stjärnan Alexander Abdallah säger i pressmeddelandet att han tycker att det har varit roligt att få spela i Thunder in my heart.

– Det har varit superkul och intressant att få tolka min karaktär Sam. Rollen är något helt annat mot vad jag har spelat innan. När jag läste manuset första gången så var jag fast. Amy har verkligen lagt ner tid och kärlek på denna serie och jag längtar till att få se slutresultatet, säger Alexander Abdallah.

När har Thunder in my heart premiär?

Serien Thunder in my heart har premiär söndagen den 23 maj. Alla åtta avsnitt släpps samtidigt på streamingtjänsten Viaplay. Spana in trailern här.

Rollistan – Thunder in my heart

  • Amy Deasismont (Gösta, Min lilla syster)
  • Julia Lyskova Juhlin (Podden Daddy Issues)
  • Alexander Abdallah (Snabba Cash, Älska mig)
  • Gustaf Hammarsten (Bruno, Tillsammans)
  • Helen Sjöholm (Så som i himmelen)
  • Max Ulveson (Dancing Queens, Solsidan)
  • Malin Persson (Vår tid är nu)
  • Benjamin Shaps

Viaplay-serien produceras av BRF i samproduktion med Film Capital Stockholm. De som har skapat serien och skrivit manus är Amy Deasismont, Anders Hazelius (Tunna blå linjen, Den inre cirkeln) och Sanna Lenken (Tunna blå linjen, Min lilla syster). Serien produceras av Anna-Klara Carlsten (Spring Uje Spring) och Patrik Andersson (Midsommar, Euphoria).

Hur ser framtiden ut för Thunder in my heart? Blir det en säsong 2 av serien? Det svarar Viaplay på här.

Från och med söndagen den 23 maj kan du streama hela första säsongen av Thunder in my heart på streamingtjänsten Viaplay.

FOTO: Viaplay

Annons