LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlie Gustafsson om kärlekslyckan med Amy Deasismont

25 jul, 2020 
Amy Deasismont (Diamond) och Charlie Gustafsson
Charlie Gustafsson och Amy ”Diamond” Deasismont har varit ett par sedan 2015.
När skådespelaren gästade Nyhetsmorgon i veckan berättade han mer om relationen med flickvännen.
– Vi pratar mycket om jobb hemma, säger Charlie.
Annons
Hedda Stiernstedt om familjens oroBrand logo
Hedda Stiernstedt om familjens oro

Skådespelaren Charlie Gustafsson, 28, började jobba framför kameran redan som barn. Genom åren har han medverkat i filmer som I taket lyser stjärnorna, Tusen gånger starkare och Tyskungen.

2017 fick karriären ett rejält uppsving när Charlie tog sig an rollen som Carl ”Calle” Svensson i SVT:s succéserie Vår tid är nu. I denna spelar han mot Hedda Stiernstedt, 32, som han även har en fin vänskapsrelation med utanför inspelningarna.

– Vi älskar att käka. Så när vi ses så brukar vi äta, ibland bara jag och Charlie ibland Charlie och våra respektive, avslöjade Hedda för Hänt i samband med att säsong tre av Vår tid är nu hade premiär.

Charlie Gustafsson om kärlekslyckan

När det kommer till privatlivet är Charlie Gustafsson tillsammans med artisten och skådespelaren Amy ”Diamond” Deasismont, 28, sedan fem år tillbaka. Paret träffades genom gemensamma vänner och Charlie har tidigare berättat att det var kärlek vid första ögonkastet.

Annons

Eftersom både Amy och Charlie jobbar en hel del är de ibland utan varandra under längre perioder, vilket Charlie inte nödvändigtvis ser som någonting negativt.

– Det blir som att vi får intensiva perioder när man är tillsammans och sedan så får man intensiva perioder när man jobbar. Men det är bra att längta lite efter varandra också, förklarade Charlie Gustafsson för Hänt för två år sedan.

2017 blev Charlie och Amy sambor och idag bor de tillsammans i en lägenhet på Södermalm i Stockholm.

Realtionen med Amy Deasismont

I onsdags gästade Charlie Gustafsson Nyhetsmorgon. Han pratade då bland annat om hur det är att bli känd redan som barn samt hur det är att vara tillsammans med en person som har en liknande livshistoria. Flickvännen Amy blev popstjärna över en natt när hon var 12 år gammal med hitlåten What’s in it for me.

– Det man kan mötas i och prata om, det är ju att jobba när man är liten, säger Charlie och fortsätter sedan:

Annons

– Hon var ju mer en barnstjärna så vi har ganska olika upplevelser. Jag fick ju jobba mer i det lugna. Men det är intressant att prata om hur det är att jobba som barn.

”Pratar mycket om jobb hemma”

De senaste åren har Amy Deasismont främst satsat på skådespeleriet och lagt musiken lite på hyllan. Hon och pojkvännen är alltså verksamma inom samma bransch, vilket de kan dra nytta av menar Charlie.

– Vi båda är skådespelare och tycker om det så vi pratar mycket om jobb hemma, säger Charlie Gustafsson i Nyhetsmorgon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik Österberg/TT

Annons