Programledarens oväntade sexpik till Leif GW Persson: ”Vi borde..”

Leif GW Persson i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon-profilen Thomas Ritter gjorde ett oväntat drag i programmet under onsdagen.
Mitt i sändningen sexpikade han nämligen kriminologen Leif GW Persson.
0:23

Efter reklamen: Då kommer du se Steffo Törnquist i rutan i sommar

(0:23)

Slå på ljud

Sommaren är här och Nyhetsmorgon kör på med extra somriga program. Bland annat får tittarna varje morgon träffa en speciell sommargäst och flertal av inslagen fokuserar på ämnen som berör säsongen.

När det gäller programledarna har flera av de ordinarie gått på semester. Under onsdagen och torsdagen leddes skutan av Thomas Ritter, 45, och Sofia Geite, 40.

Thomas Ritter fortsätter med Nyhetsmorgon i höst

Thomas har tidigare berättat för Hänt om sin okända relation till Sofia – duon är nämligen vänner privat då de bor grannar.

Att se Thomas i rutan är något som TV4-tittarna får vänja sig vid då han i höst kliver in som en utav de ordinarie programledarna. Det avslöjades nämligen tidigare under sommaren.

– Det var absolut ett självklart ja. Att säga ja till Nyhetsmorgon var lätt men däremot är det kanske inte så lätt att lämna Nyheterna för jag trivs väldigt bra på den redaktionen. Men sammantaget var det ändå lätt att säga ja, har Thomas berättat för Hänt gällande känslorna för det nya jobbet.

Oväntade sexpiken till Leif GW Persson i direktsändningen

Någon som inte är en programledare i Nyhetsmorgon, men däremot förknippas med programmet, är Leif GW Persson, 77. Under onsdagen var han på plats i studion för att prata om kriminologi – precis som vanligt.

Sorayas spännande avslöjande inför flytten till huset: "Komma in i familjen"

Se klippet här!

Inslaget efter handlade däremot om något helt annat, nämligen om hur man har säkert sex i sommar. När Thomas och Sofia precis hade pratat klart med Leif var det dags att berätta vad som skulle ske efter pausen – och i samband med detta passade Thomas på att slänga in en liten pik till kriminologen.

– Sol, sex och Sangria. Myter och sanningar om sommarsex blir det också. Hur väljer man rätt kondom? Vi borde ha frågat Leif, säger Thomas i programmet.

Foto: TV4

SENASTE NYTT!