ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Thomas Ritter och Tilde de Paula Ebys okända relation: ”En av de första”

05 jul, 2022 
Thomas Ritter och Tilde de Paula Eby
TV4-profilerna Thomas Ritter och Tilde de Paula Eby har känt varandra i över 20 års tid.
Nu berättar Thomas om den privata relationen till kollegan.
– Hon var nog en av de första, säger han till Hänt.
Annons
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

Thomas Ritter, 45, blir under hösten en av de ordinarie programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon. Han har varit på kanalen i över 20 års tid men det är främst TV4 Nyheterna som vi förknippar honom med.

Bor granne med programledarkollegan Sofia Geite

Då och då dyker han däremot upp i andra program på kanalen, som bland annat Nyhetsmorgon. För tillfället har flertal av de ordinarie programledarna semester och då har Thomas allt mer synts i rutan. Den senaste veckan har Thomas lett programmet med Sofia Geite, 40, flertal mornar. För Hänt har programledaren berättat om duons okända privata relation.

– Sofia bor granne här så vi har barn i samma skola, så vi ses ganska ofta också privat, sa Thomas då.

Okända relationen till Tilde de Paula Eby

Men det är inte bara Sofia som Thomas känner utanför arbetsplatsen. Tilde de Paula Eby, 49, och Thomas går nämligen långt bak i tiden. De lärde känna varandra för över 20 år sedan när de arbetade med programmet Saknad – och är än idag goda vänner.

Annons

– Jag var väldigt ung då när vi jobbade ihop första gången, det var ett av mina första TV4-jobb förutom Nyheterna. Det hette Saknad på vår tid, nu heter det väl Spårlöst. Programmet när man letar upp försvunna människor. Det va länge sen, det var nog i början på 00-talet någon gång, säger Thomas till Hänt.

Det visar sig att Tilde faktiskt är en av de TV4-profiler som Thomas har känt allra längst.

– Om man undantar Nyheterna så är det absolut det. Nu jobbar ju Tilde med Nyhetsmorgon och Efter fem och så där. Men på den tiden var det mer nöjesprogram. Men hon var nog en av de första. Det var Tilde, jag och Agneta Sjödin framför allt som jobbade två säsonger med Saknad.

Och ni umgås fortsatt idag?

– Hon bor faktiskt inte heller så långt härifrån så jo absolut, vi träffas på jobbet då och då. Och vi tog väl en aw någon gång här under våren också så visst.

Foto: TT/Instagram

Annons