Thomas Ravellis barn har vuxit upp – så lever de idag

Thomas Ravelli och familj
Thomas Ravelli och hustrun Cathrine har tillsammans tre barn.
Sonen och döttrarna har nu vuxit upp – så här lever Christoffer, Emelie och Josefine idag!
Annons

Sedan den tidigare fotbollsmålvakten Thomas Ravelli, 61, snörade av sig fotbollsskorna har vi kunnat se honom i fler andra sammanhang. År 2019 bytte han ut fotbollsplanen mot dansgolvet och medverkade då i TV4:s Let’s dance. I programmet tävlade Thomas tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács.

Annons

Under fredagskvällen kan TV4-tittarna återigen se honom på tv-rutan då han tävlar i Fångarna på fortet. Även denna gång finns Jasmine vid hans sida. Duon tävlar nämligen ihop med Micke Leijnegard mot Magdalena Forsberg, Tobias Karlsson och Patrik Norqvist. Det blir en spännande duell när de båda lagen ska samla nycklar och utmana sina rädslor i de olika cellerna.

Familjelyckan med Cathrine

Thomas Ravelli och hustrun Cathrine Ravelli har varit gifta sedan 1988. Tillsammans har de tre barn – döttrarna Josefine och Emelie samt sonen Christoffer, 31.

Annons

Trots att Thomas varit ett välkänt ansikte för det svenska folket sedan en lång tid tillbaka så har han alltid hållit familjen utanför rampljuset. Hustrun Cathrine har ofta synts till sida vid sida med sin man på offentliga tillställningar men barnen har endast fåtal gånger dykt upp på röda mattan.

Thomas Ravelli och hans fru
Thomas och hans fru Cathrine. Foto: Maja Suslin/TT

Att familjen är viktig för målvaktslegendaren står inga tvivel om. När Thomas och hans tvillingbror Andreas Ravelli fyllde 60 år förra sommaren valde de att fira med familjen. Enäggstvillingarna hade då firanden tillsammans både när de fyllde 50 och 55. När det var dags för 60-årsdagen bestämde de sig för att återvända till föräldrarnas rötter i södra Österrike, detta tillsammans med sina fruar och barn.

– Vi återupplever hur det var när vi var små, då var vi alltid här nere på somrarna. Det är fantastiskt att kunna vara här med familjen, det är en riktig ynnest, sa Thomas i samband med resan till Expressen.

Annons

Så lever Thomas Ravellis barn idag

Idag är alla barnen i 30-årsåldern och något som är gemensamma för dem är att de alla valt att leva sina liv utanför offentligheten. Josefine som idag är 29 år gammal och Emelie som är 27, dök dock upp med sin pappa under en hotellinvigning i Göteborg för några år sedan.

Christoffer däremot har inte synts till överhuvudtaget. Inte heller på Thomas sociala medier dyker bilder på barnen upp, istället fokuserar han sina publiceringar främst på jobbrelaterat material.

Thomas Ravelli med familj
Foto: Cecilia Liljeton/TT

FOTO: Stefan Hyttfors/TT/Henrik Montgomery/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…