Thomas Nordegren om Tiger Woods svek mot dottern Elin Nordegren

Thomas Nordegren, Tiger Woods

Thomas Nordegren är högaktuell i På spåret och har lyckats ta sig ända till final!
Men under vintern 2009 fick han ett rejält bakslag när han behövde se på hur dåvarande svärsonen Tiger Woods svek hans dotter Elin Nordegren.
– Jag var pressad, har han tidigare berättat.
Slå på ljud

Elin Nordegren, 41, och Tiger Woods, 45, träffades när Elin arbetade som barnflicka hemma hos familjen Parnevik i Florida, USA. Elin och Tiger gifte sig 2004 på Barbados.

Tillsammans fick makarna dottern Sam, 13, och sonen Charlie, 12. Men äktenskapet mellan dem höll inte för evigt, för efter sex år som gifta genomgick paret en turbulent skilsmässa. Det tuffa uppbrottet väckte stor uppmärksamhet världen över. Detta då Elin ska ha jagat sin make Tiger med en av hans egna golfklubbor efter att hon hittat bevis på otrohet i hans mobiltelefon.

LÄS MER: Britney Spears har två barn – så ser Sean och Jayden ut idag

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elin Nordegrens liv efter Tiger Woods

Efter att otroheten offentliggjorts och skilsmässan var igenom 2010, köpte Elin ett lyxhus i Florida för pengarna hon fick ut efter uppgörelsen. Enligt amerikanska medier tvingades Tiger Woods betala ut sammanlagt 875 miljoner kronor till Elin.

Idag är Elin tillsammans med nya kärleken Jordan Cameron, 32, som är en före detta amerikansk fotbollsspelare. Tillsammans med honom har hon också fått sonen Arthur.

Det är ingen hemlighet att skilsmässan från Tiger Woods var rejält jobbig för Elin. Men en annan person som också drabbades hårt av Tigers otrohetsaffär är Elins pappa Thomas Nordegren, 67.

Thomas har i många år arbetat som journalist på Sveriges Radio och haft program som Nordegren i P1, och nu är han högst aktuell i På spåret på SVT. Han och Louise Epstein har nämligen lyckats ta sig ända till final där de möter Claes Elfsberg och Magdalena Forsberg.

Louise Epstein, Thomas Nordegren

Finalen i På spåret blev en riktig rysare.

Foto: SVT

Thomas Nordegren om Tiger Woods otrohet

Vintern 2009 var ingen höjdare för Thomas. Då det var så turbulent kring Elin och Tiger blev det stor uppståndelse även kring Thomas. Till tidningen Norra Skåne har han berättat om kalabaliken som uppstod.

– Jag var pressad när det var som värst och fyra bilar av olika nationaliteter ständigt stod parkerade utanför vårt hus. De ringde på dörren tidigt på morgonen. Många ringde också till barnen... åttaåringen... de går via klasslistor i skolan. Alla från Larry King och Oprah, till Fredrik Skavlan ville att jag skulle tala ut, sa Thomas Nordegren då.

Han berättade också att han till råga på allt, var den sista som fick veta om sin dåvarande svärsons otrohetsaffär.

– Jag var för övrigt den som sist fick veta vad min dåvarande svärson hade för sig. Det brukar inte vara något som man inviger sin svärfar i, säger Thomas till Norra skåne.

FOTO: Paul Hennessy, SVT

LÄS OCKSÅ: Så ser Tiger Woods och Elin Nordegrens son Charlie ut idag

LÄS OCKSÅ: Överraskande bilderna på Elin Nordegren och Tiger Woods nya flickvän

SENASTE NYTT!