ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Thomas Di Levas okända familjeliv med hustrun Sofie: ”Inte så lätt”

07 feb, 2024 
Maria Broberg
Jennifer Iversen
Att vara artist är inte alltid en dans på rosor.
I en intervju med Hänt berättar Thomas Di Leva om livet med sin familj.
– Allting är inte så himla lätt, berättar artisten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Thomas Di LevaBrand logo
Allt om Thomas Di Leva

Thomas Di Leva, 60, är sångaren och musikern med sin unika musikstil och sätt att vara. 1987 släppte han genombrottsalbumet Vem ska jag tro på?, och har sedan dess varit ett välkänt namn i våra svenska hushåll.

Nu är han aktuell med låten Kämpa på som han har gjort ihop med rapparen Dogge Doggelito, 48. Di Leva ska även ge sig ut på turnén Från Di Leva till Bowie under våren 2024.

Att vara artist kan innebära att man jobbar helt andra tider än vad sin familj gör vilket innebär att man är borta mycket. När Hänt träffar Di Leva berättar han om vikten av att ha en familj som förstår.

Thomas Di Leva om livet med familjen: ”Allting är inte så himla lätt”

Thomas Di Leva har sedan 2013 varit gift med kärleken Sofie Oscarsson, 41. För Hänt berättar Thomas om familjelivet och hur tufft det kan bli att vara artist eller en offentlig person.

– Det är nog svårt att förstå om man är på utsidan hur det är att vara en offentlig person eller en artist eller en skådespelare. Man måste nog nästan vara på insidan för att förstå hur det kan vara, berättar Di Leva för Hänt.

Annons

– Allting är inte så himla lätt och enkelt, men jag är så himla glad att jag känner att jag har en väldigt förstående familj, fortsätter Di Leva.

Thomas Di Leva och Sofie Oscarsson.FOTO: Instagram

För Di Leva är det också viktigt att man är tillsammans med någon som är självständig, och att man tar sig tid att umgås med varandra.

– Det måste vara någon som står på egna ben, är självständig, och som kan fatta egna beslut och som är stark i sig själv. Det är en himla tur att jag är gift med Sofie som verkligen…Jag känner mig helt korkad jämfört med henne, säger Di Leva och skrattar.

– Jag tycker vi gör mycket kul tillsammans, Sofie och jag. Vi lagar mat tillsammans och vi tar oss tid för varandra. Sen kan det ju vara väldigt enkla saker som att man bara sitter i soffan och pratar i stället för att bägge sitter och kollar på sociala medier som människor ofta gör idag.

Annons

Thomas Di Leva om sonen: ”Han får välja sin egen väg”

Thomas förklarar att Telo tar pianolektioner och att han tycker om att klippa och redigera filmer. Men om sonen kommer att gå i pappa Thomas fotspår är för tidigt att säga berättar artisten.

– Han är väldigt kreativ, men han är ju 12 år liksom så han måste få vara ett barn. Jag är glad så länge som han kan vara i sin värld bland andra 12-åringar och sina kompisar. Det är fantastiskt allt som de håller på med, man blir inspirerad bara man ser dem komma och hoppa på studsmattan på gården. Det är så himla kul att se, berättar Di Leva till Hänt.

FOTO: Hänt / Instagram

Annons