Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Thomas Di Leva om relationen med hustrun: ”Har gått så fort”

11 jul, 2019 
Thomas Di Leva och Sofie Oscarsson
Thomas Di Leva och Sofie Oscarsson har varit tillsammans i över tio år. Artisten berättar att paret fortfarande är lika kära och att han är oerhört tacksam för sin frus stöd.
Annons

Artisten Thomas Di Leva, 55, är i höst aktuell med turnén Hjärtat vinner alltid.  På frågan vem hans hjärta tillhör är svaret snabbt och säkert: det är hos frun Sofie Oscarsson, 36.

– Vi har ju varit tillsammans sen 2009 och gifta sedan 2013. Sen har vi har bott tillsammans sedan 2010. Det känns som tiden har gått så himla fort, fast att vi har varit tillsammans så länge. Det är helt fantastiskt. Det känns som vi nyss har träffats, säger han till Hänt.

Tillsammans har de sonen Telo, 8, och Thomas Di Leva har även sonen Cosmo, 18, från sitt tidigare äktenskap med Katarina Di Leva.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Cosmo ser jag inte så mycket av numera. Jag vet ju själv hur jag var som artonåring och hur ofta man hörde av sig, säger han och skrattar.

Sofie Oscarsson och Thomas Di Levas kärlek sprudlar fortfarande. Artisten berättar att han är innerligt tacksam för att få ha sin fru vid sin sida.

Annons

– Jag är så himla glad att jag har Sofie. Hon får ner mig lite på jorden, säger han.

Thomas Di Levas planer inför sommaren med hustrun

I sommar har paret inte så mycket planerat då Thomas Di Leva har ett hektiskt konsertschema och flera jobbrelaterade saker inplanerade. Han har runt 25 spelningar i sommar och senare i höst stundar turnén.

– Det hade varit väldigt skönt att åka iväg på någon semester snart. Kanske kan vi hitta någon vecka sen. Vi brukar åka under hösten och vintern eftersom jag är så fullbokad på sommaren.

– Vi gillar att åka någonstans där man kan bo vid havet och bara vara på stranden. Det gör alla i familjen faktiskt. Sen så älskar vi att kunna laga vegetarisk mat. Så vi brukar hyra något där man kan handla och laga vegetariskt själv, säger han.

FOTO: TT, Instagram

Annons