LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Therese och Lassemans söner har vuxit upp – så ser de ut idag

15 feb, 2024 
Arvingarna-profilen Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson har sönerna Ludvig och Philip tillsammans.
Så ser sönerna ut idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ordBrand logo
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ord

Arvingarna-profilen Lasseman har varit gift i över 20 år med sin stora kärlek Therese Larsson. Tillsammans har de sönerna Ludvig Larsson och Philip Larsson som båda är idag runt 20-årsåldern.

Therese och Lasseman med sönerna Philip och Ludvig.Fredrik Hessman/TT

Therese och Lassemans söner har vuxit upp – går i sin pappas fotspår

Nyligen var hela familjen samlad och Therese och Lasseman delade flera bilder på deras gemensamma Instagram. Där man kunde skymta sönerna. Paret har taggat både Philip och Ludvig i videon.

”Underbar fredagskväll med släkten från Karlshamn. Härlig matlagning tillsammans med våra unga vuxna.”, skriver Therese till videon.

Även om familjen är vana vid rampljuset så är det inte så ofta som sönerna syns till på Thereses och Lassemans sociala medier. Men en sak är klart, de verkar ha ärvt musikintresset från Lasseman. I annat klipp på Instagram sitter Lasseman och sonen Ludvig och spelar gitarr tillsammans. Till klippet beskriver Therese lyckan:

Therese Larsson om lyckan med sönerna

”Sönerna har båda fått ett musikintresse. Den ena mer vid datorn och drömmen om musikproducent och den andre med gitarren vid sin sida i stort sett hela tiden. Här lyssnas mycket på bluesgitarristen John Mayer som är lite av en husgud när det kommer till gitarrspel här hemma.I mars kommer han till Stockholm och då är vi såklart på plats i Tele2 Arena”, skriver Therese på Instagram.

FOTO: Tommy Holl/TT, INSTAGRAM Fredrik Hessman/TT

Annons