ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars ”Lasseman” Larsson visar inte upp barnen – hustrun om sönerna

04 mar, 2023 
Lasseman
Arvingarnas Lasseman Larsson och hustrun Therese Larsson har två barn tillsammans.
Men det är sällan vi får skymta barnen på Lassemans sociala medier.
– De har vuxit upp delvis med spånskivor och gipsskivor, säger Therese Larsson till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars "Lasseman" Larsson och Therese Larssons dyra bakslag – under husrenoveringenBrand logo
Lars "Lasseman" Larsson och Therese Larssons dyra bakslag – under husrenoveringen

Lars ”Lasseman” Larsson är en del av Arvingarna och har otaliga framgångar med bandet. Just nu är de aktuella med krogshowen I love Arvingarna i Stockholm på Hamburger Börs och vem vet kanske det blir en till säsong av Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan?

Vid sidan av rampljuset så lever han ett familjeliv med hustrun Therese Larsson och barnen. De renoverar hus och lever skärgårdsliv i Göteborg. Men vad har barnen för sig egentligen?

Lasseman och Therese om barnen – visas inte upp på sociala medier

Lasseman har två barn med Therese, Ludvig och Filip Larsson. Men sönerna visar makarna sällan upp på sociala medier – i alla fall skymtas de nästan aldrig på Lassemans Instagram.

Senaste bilden Lasseman publicerade på en av sönerna var när Filip Larsson tog studenten för två år sedan.

Annons

För Hänt har Therese berättat att barnen är vana vid makarnas husprojekt och att de har ett musikintresse precis som pappa.

– De har vuxit upp delvis med spånskivor och gipsskivor. De har varit med i våra husrenoveringar. Vi har ju gjort två sådana här hus. De har fått hänga på, säger Therese Larsson.

I samma veva berättar Therese att sönerna alltid stöttat sin pappa.

– Även om Arvingarna är heta just nu så har de ju alltid varit lite kändisar. Så de har ju vuxit upp med det, för dem är det ingen big deal. Men de gläds åt att det gå väldigt bra nu, att de har mycket att göra. De har hejat på och de älskar ju att spela musik själva, de är med, jag tror att de trivs med det såklart.

Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Johansson Premiären av Peter Pan – Går åt helvete.
Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Johansson Premiären av Peter Pan – Går åt helvete.
Lasseman och Therese med lilla Ludvig.
Lasseman och Therese med lilla Ludvig.

Så träffades Lasseman och Therese: ”Ville att jag skulle ställa upp”

Therese befann sig på en av Arvingarnas spelningar 1993 och var bara 18 år när hon träffade Lasseman.

– Det var när jag var 18 år, så 1993 så föll jag för hans charm. Han såg bra ut, det var ju det första jag tänkte på. Sedan när man lär känna varandra blir det ju en annan sak, berättade Therese Larsson för Hänt och fortsatte:

– Det var faktiskt en reporter på lokaltidningen som ville att jag skulle ställa upp på en bild med en från Arvingarna, då valde jag Lasseman.

Hänt har sökt Lasseman Larsson.

FOTO: TT

Annons