TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Therese Lindgrens panik efter fyndet i sin egen garderob: ”Det är äckligt”

08 jan, 2018 
Malin Ljung
Therese Lindgren öppnar sin garderob för tittarna på Youtube – och synen som möter henne där gör henne äcklad.
Annons

Det är i en ny video som Therese Lindgren, 30, ska rensa ur sin garderob. Youtube-stjärnan, som nyligen har flyttat och byggt en stor walk in closet i sin nya lägenhet, har kläder både inne i och utanför garderoben och när hon ska sätta igång med utrensningen blir hon helt tagen av mängden plagg som hon själv äger.

Profilen, som har hundratals plagg i rummet, menar att hon mår illa när hon ser alla kläder.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När jag ser hur det ligger höger av kläder som fortfarande har prislapp och det bara väller ut kläder från en garderob som ändå är jättestor… Alltså, jag ska inte ha så här mycket kläder. Det är äckligt. Det är starka ord, jag vet, men jag känner verkligen att det här är äckligt, säger hon i videon.

Därefter rensar Therese Lindgren ut flera hundra plagg ur garderoben, som hon sedan packar ner i flera flyttkartonger. I videon berättar Youtube-profilen att hon ska skänka allt hon inte behöver till välgörenhet.

– 190 plagg har jag rensat ur garderoben och jag har fortfarande så mycket kläder kvar. Jag har fortfarande mer kläder än jag behöver egentligen, men det känns så skönt att ha rensat, säger hon i videon.

Foto: IBL

 

Annons