TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Therese Lindgrens hemliga sexknep med Anders: ”Wow”

04 nov, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Therese Lindgren använder sexhjälpmedel för att hetta upp samlivet med pojkvännen Anders. Nu avslöjar Youtube-stjärnan nämligen sitt hemlig knep för att få det extra härligt i sängen... – Ja, den fungerar, säger hon.
Annons

Youtube-stjärnan Therese Lindgren, 30, är en av Sveriges största influencers med över en halv miljon prenumeranter och nästan 300 miljoner visningar på sina videos. Hon har också länge varit öppen kring sin psykiska ohälsa, både i sina videos och i sin debutbok ”Ibland mår jag inte så bra”, där hon bland annat har berättat om sin depression, ångest och sina panikattacker.

Men i en av sina senaste videos råkar Therese Lindgren nog vara lite väl öppen med sitt privatliv. I en av vloggarna syns nämligen ett sexhjälpmedel ligga framme på profilens nattduksbord, vilket direkt har fått följarna att ställa intima frågor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vad tycker du om gelen som ligger på ditt nattduksbord? Funkar den för dig? Skulle du rekommendera den?”, frågar bland annat en tittare ivrigt.

Och i en ny video, med titeln “Tips från Snusk_Tessan” väljer Therese Lindgren nu att berätta sanningen om sexknepet. Gelen som hon använder är nämligen framtagen för att ge kvinnor intensiva orgasmer och ska masseras in på känsliga områden i underlivet.

Annons

– Ni som vet vilken gel det är, ni vet. Funkar den för mig och skulle jag rekommendera den? Jag kan bara säga ja. Ja, den fungerar! säger hon i videon.

Youtube-profilen avslöjar också att hon har klickat hem ett helt lager av produkten, för att kunna ha det lite extra mysigt tillsammans med pojkvännen Anders även i fortsättningen.

– Förra veckan beställde jag hem fyra förpackningar av den för jag bara “wow, den här får aldrig sluta säljas”. Så jag köpte på mig ett lager, säger hon i videon och fortsätter:

– Den är jätte, jättebra för mig i alla fall. Det är den första som jag testar, jag har aldrig testat några sådana produkter tidigare, men den var jackpot.

Foto: IBL, Youtube

Annons