TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Therese Lindgren i tårar efter gynbesöket: "Var vidrigt"

12 maj, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Under sitt senaste besök hos gynekologen fick Therese Lindgren en hemsk upplevelse. Det var en manlig gynekolog hon gick till och han fick henne att bli otroligt obekväm i den redan utsatta och blottade situationen.
Annons

Youtube-stjärnan Therese Lindgren, 30, har under flera år delat med sig av sitt liv på olika sätt i sin kanal. Men det är inte bara där hon bjussar sina följare på händelser, tips och råd. Hon uppdaterar även sitt Instagram-konto och sin Snapchat-story dagligen. Och under tisdagen fick hennes följare ta del av hennes besök till gynekologen.

Redan i väntrummet uttrycker Therese sin oro över att det är en manlig gynekolog hon ska besöka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och det visade sig sedan att den obekväma känsla som hon uttryckte innan besöket var exakt vad hon fick uppleva inne hos den manliga gynekologen. På sin Snapchat hänger hon ut honom och kliniken hon varit på, samt råder sina följare att aldrig någonsin gå dit.

Annons

“Har seriöst tårar i ögonen efter mitt gynbesök. Han fick mig att känna mig så JÄVLA oviktig och liten“, skriver hon.

Som att man inte är tillräckligt utsatt och blottad när man är på en undersökning och får ligga naken med benen i vädret. Den här mannen gjorde besöket till en mardröm för Therese. Hon tyckte att han var oprofessionell och råder honom att söka nytt jobb.

“Att få en jävla ultraljudspinne intryckt i sig av en sådan…man var vidrigt. Jag ville bara ut därifrån”, skriver hon.

Att som kvinna bli kränkt av en man i en sådan situation är aldrig okej. Och Therese säger till sina följare att hon vill att de ska gå till en gynekolog där de känner sig välkomna, trygga, bekväma och blir tagna på allvar. Hon vill inte att de ska få uppleva samma sak som hon fick göra.

Vi på Hänt ger Therese en stor klapp på axeln och tackar henne för att hon varnar andra! Det är aldrig okej att kränka en annan person.

FOTO: Ibl

Annons