TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Therese Lindgrens oväntade bebisbesked: "Rätt beslut"

24 nov, 2017 
Malin Ljung
Therese Lindgren vill bli mamma. Nu berättar Youtube-stjärnan om den nya bebisplanen tillsammans med pojkvännen Anders.
Annons

Youtube-stjärnan Therese Lindgren, 30, är en av Sveriges största influencers med över en halv miljon prenumeranter och nästan 300 miljoner visningar på sina videos. Hon har också länge varit öppen kring sin psykiska ohälsa, både i sina videos och i sin debutbok ”Ibland mår jag inte så bra”, där hon bland annat har berättat om sin depression, ångest och sina panikattacker.

I en ny video på sin kanal väljer nu profilen också att berätta om sin barnlängtan. I december blir Therese Lindgren sambo med pojkvännen Anders och planerar då att bygga en walk in closet i ett av rummen. Men den blir inte platsbyggd, eftersom Therese hopppas att det där rummet en dag ska bli till för någon annan…

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Någon gång i framtiden kanske min walk in closet ska bli ett bebisrum och då känns det dumt att riva allting om man byggt en jättedyr platsbyggd garderob, säger hon i videon.

Annons

I texten till videon berättar Therese Lindgren att hon hopppas att hon kommer att bli mamma inom de närmaste fem åren.

“Förstår ni vad jag menar med att det känns onödigt att platsbygga en walk in closet om rummet ändå (förhoppningsvis) planeras att göras om till ett baby-rum om, jag vet inte, 4-5 år kanske?”, skriver hon och fortsätter:

“Känns som rätt beslut.”

Stort lycka till, önskar vi!

Foto: IBL

Annons