Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Theodora Larssons svar på bröllopsfrågan med Anton Uddfalk

02 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Ensam mamma söker-Theodora Larssons svar på bröllopsfrågorna med Anton Uddfalk
Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson och kärleken Anton Uddfalk väntar sitt första barn tillsammans. Relationen har på kort tid blivit seriös och många av Theodoras följare undrar när, och om, de ska gifta sig. Nu svarar hon på frågorna.
Annons
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”Brand logo
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”

Kärleken slog till mellan  Theodora Larsson, 31, och Anton Uddfalk, 28, när de möttes i Ensam mamma söker på TV3. Tittarna fick följa med allteftersom deras känslor för varandra blev växte och efter inspelningarna. När kamerorna slocknade fortsatte paret sin kärlekssaga.

Efter inspelningen av Ensam mamma söker blev relationen snabbt seriös. Anton Uddfalk valde att lämna Uppsala där han bodde och flyttade till Theodora Larsson i Borås. Där bor de nu i en lägenhet med barnen Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6, som Theodora har sedan tidigare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Snart blir familjen större. I april avslöjade Ensam mamma söker-profilen att hon och Anton väntar sitt första barn tillsammans.

På Instagram berättade hon den glada nyheten.

”Expect the unexpected. Om det är något jag lärt mig här i livet, så är det att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig, och aldrig någonsin har det varit så uppenbart som just idag. Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände. Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skrev Theodora i ett inlägg.

Annons

Under sommaren har paret tillbringat extra mycket tid tillsammans. Med tanke på den kommande bebisen har Theodora och Anton passat på att få en semester på tu man hand.

”Jag & Anton har nu en hel vecka ihop, bara vi, då barnen ska ha pappa-tid. Vi inser ju att det kommer dröja till nästa gång, för nästa semester har vi ju en liten bebis”, berättade Theodora Larsson då på Instagram.

Många vill se ett bröllop

Kärleken blomstrar alltså för paret och det är många som är nyfikna på om de ska ta ytterligare ett steg i sin relation.

Theodora höll häromdagen en frågestund på Instagram och den vanligaste frågan hon fick handlade om när de ska förlova sig och/eller gifta sig.

Planerar ni att gifta er kanske någon gång? Vore så fint!” skriver en av Theodora Larssons följare.

Men den som var ute efter ett exakt datum blir besviken. Theodora svarar nämligen att det inte är upp till henne.

Haha, dagens mest frågade fråga. Ni får väl fråga Anton”, skriver hon.

FOTO: TT

Annons