LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Theodora Larssons relationsbeslut med Anton inför bebisens födsel

25 jul, 2019 
AvAgnethe Alm
Antons oro efter gravida Theodora Larssons ord om förlossningsplanen: ”Fick panik”
Med en ny familjemedlem på ingång har Theodora Larsson och kärleken Anton Uddfalk bestämt sig för att ägna extra mycket tid ensamma i sommar – utan barnen. Nu berättar hon om beslutet.
Annons

Det var i realityprogrammet Ensam mamma söker på TV3 som kärlekssagan började mellan Theodora Larsson, 31, och Anton Uddfalk, 28. Känslorna växte sig stora redan under inspelningen av programmet och har fortsatt spira sedan dess.

Det dröjde inte länge innan Anton Uddfalk lämnade livet i Uppsala för att flytta ihop med Theodora i Borås – och ett par månader senare tog paret nästa stora steg i relationen. Nu väntar paret sitt första gemensamma barn, som beräknas födas i december. Sedan tidigare har Theodora tre barn – Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6.

Med vetskapen om att det snart kommer en ny familjemedlem har Theodora och Anton valt att satsa lite extra på relationen genom att planera in tid med varandra utan barn i sommar. På Instagram berättar hon om beslutet att tillägna en semestervecka alldeles för sig själva.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag & Anton har nu en hel vecka ihop, bara vi, då barnen ska ha pappa-tid. Vi inser ju att det kommer dröja till nästa gång, för nästa semester har vi ju en liten bebis”, skriver Theodora.

Annons

I ett inlägg på sin blogg förklarar Theodora Larsson mer om hur hon tänker kring vikten om ensamtid med sin partner.

”Inför den här veckan så funderade jag lite över ’småbarnstiden’ och vände mig till flera av mina vänner med barn under 5 år. Jag ställde då frågan ’Hur många gånger sedan ni fick barn har ni lämnat bort barnen i en hel vecka för att bara vara med varandra?’. Alla svarade noll. Man behöver ju ingen masterexamen för att räkna ut att jag och Anton med stor sannolikhet kommer att svara detsamma om fem år”, skriver hon och fortsätter:

”Men nästa tanke som kommer är ju då frågeställningen kring hur viktigt det egentligen är då?”.

Theodoras insikt om relationen inför förändringen

Under den tid som Theodora och Anton varit tillsammans har de kunnat umgås själva varannan helg när barnen inte bott hos dem. Men med en gemensam familjemedlem på väg förstår Theodora att saker kommer förändras, vilket får henne att fundera.

Annons

”Som separerad har man ju haft ”förmånen” (förmodligen också en av ytterst få fördelar) att kunna sätta min nya relation på första parkett och ha tid för bara oss varannan helg. I jämförelse med sammanboende föräldrar är ju det tokigt med så många dagar per år. Så mycket tid att ta hand om varandra på. Men nu ska vi ha familj ihop och tid bara vi är ett minne blott. Hur gör folk då?”, skriver hon.

Trots funderingarna verkar Theodora Larsson inte särskilt orolig för att inte längre ha lika mycket egentid. Hon berättar att semestern inneburit mindre egentid än paret tänkt, men att det inte gjort någonting. Hon konstaterar:

”Så det där med ”egentid” verkar ändå inte vara något för oss. När vi väl är själva vill vi helst umgås med familjen”.

FOTO: TT/Jerker Ivarsson, Instagram

Annons